Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

nosa

Sashi22 ahojcek.Tak dnes som uz bola v kadernicve u kamosky dat si melir.Ale je to len 5metrov.Hned si vsimla ze som opuchnuta to ma potesila.Ale aj tak myslim ze ta mast mi trosku pomaha.No ale ten nos vyzera otrasne.Dnes to boli lebo je taketo pocasie.Napis mi ten tvoj mail.tam si mozeme viac pisat zatial kym sa vidime.

lady_ma

ahojte. ja sa chystam na operaciu nosa presne za dva tyzdne. budu mi ho celkovo prerabat-zuzovat, skracovat, aj hrbol davat prec a upravovat spicku.Som sa rozhodla ze ked uz na to idem chcem to dokonale. Ja som sa rozhodla ist v Trnave na kliniku euroclinic k doktorovi Marsalovi. robil mi plasticku operaciu usi a bol perfektny. Aj na konzultacii bol super, mily, vsekto mi vysvetlil a mam naozaj z neho dobry pocit. doteraz som sa nebala ale ako tu citam vase prispevky ako sa vam operacia nepodarila sa zacinam dost bat....

nosa

sashi22.Tak to by bolo fajn.Dohodneme sa presne na bud.tyzden.Nap.ti neskor mam dnes navstevu atd.Tak tiez nic nestiham.Ale aspon aj menej vnimam to zle.

sashi22

nezlaknem neboj :) mozem dost kludne za tebou niekam nech sa netrepes s niekam s bolestivym nosom, a nebodaj este za volantom... mne je v podstate jedno kam dojdem, budem autom.. buduci tyzden je uplne v pohode lebo tento mam same nahanacky a lietacky.. ked dojdem tak mozeme ist do nejakej pohodovej kaviarne kde je klud, ne trepat sa do nejakych full shoppingov predsa aspon ja by som sa netrepala resp. by som sa necitila naj v nejakej preplnenej miestnosti..
normalne to spravime tak , ze mi mozes napisat na moj mail.. tam ti uz dam normalny kontakt a dohodneme si miesto a tak....

nosa

sashi a zabudla som este.Chod tam radsej este s tou mamou.A nech ti aj ona povie co si mysli.Dobre si to premysli.Ci k nemu alebo ku komu.A aj mne ziaden frajer ani len nenaznacil ze mam nej.hrozny nos ale aj tak viem ze je divny.Nikomu na mne nevadi len mne.A to ma pekne sere.Aj keby som to mala podstupit asi sto krat musim nechcem mat depky.Uz mi z toho sibe.

nosa

sashi22.O tom frajerovi co on na to atd.Ti radsej porozpravam ked sa stretneme.Myslimze na buduci tyzden by sme mohli.To sa este dohodneme.Ale ako to chces urobit?Moja mail adr.to ti pisat nem.lebo je v nej moje meno.Tak ako?Presne ako pises aj ja si myslim ze mam otras nos a teraz uz uplne lebo mi to pripada este skaredsie ako predtym.To je sila ze?Ja som sa nebala a teraz som v ...Dufam ze ked ma uvidis sa nezlaknes.Ale aj tak si myslim ze vsetko sa na opravit.Len sa budem dlho odhodlavat to uz citim na 100%.