Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lady_ma : ja mam tiez 17 :) a chcem isť čo najskor...ten doktor robi fakt pekne nošteky:)(kukala som tu stranku) a budeš aj hospitalizovana?a kedy to ideš presne??
a kedy si uz naozaj mohla chodit medzi ludi? mne daju po 2 tyzdnoch dole tu dlahu a ze potom by som viac menej uz mohla normalne choti von...je to realne?..lebo nechcem moc vymeskavat zo skoly pred maturitami. a ludia v okoli si to vsimli?..lebo ja ho nemam hrozne velky, len tak trosku a tak podla mna si to aj vela ludi nevsimne..a ta cena...podla mna je adekvatna. ten doktor mi uz jednu plastiku robil a ako hovorim som velmi spokojna takze radsej si zaplatim. bola som aj na konzultacii v Esthetic v BA ale tam sa mi pristup toho doktora vobec nepacil. inak keby niekto rozmyslal o plastike nosa tak si moze pozriet fotky toho doktora ku kt. idem ja www.marsal.sk
lady_ma
drzim ti palce, mne sa prva operacie velmi nevydarila, tak som bola na druhej operacii u ineho doktora a teraz som velmi spokojna. Uvidis, aj ty budes :o)
Gina.b
30tisic, to je vela, to ku komu ides? Ja mam za sebou 2 upravy nosa, najskor kost a pred pol rokom spicku nosa a platila som prvy krat 15tisic ( Dr. Minarovjech z Ruzinovskej nemocnice )a druhy krat 18tisic ( Dr. Kovac z B.B. )
gina.b : operacia ma bude stat 30 000 so vsetkym. a operuju aj mladsie ako 18. ja mam 17:)...ale ked som tam bola na konzultacii pred pol rokom tak ma dost od toho odhavarli ze by som mala mat aspon tak 2 mesiace okolo 18. Ale ak ti podpisu rodicia taky papier...tak ti to spravia:)