Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ako dlho ste cakali na termin u gubu?alebo aj niekde inde?dik
lady_ma: tak straaasne ti drzim palce nech sa operacia podari a nech si s nostekom spokojna:) potom mi napises ako bolo,jo? moj mail je gina.b@centrum.sk
gina.b : ja teraz maturujem kedze chodim na 8rocny gympel. a v skole som nepovedala nic, tyzden budem chybat akoze som chora a druhy tyzden su prazdniny jarne. vedia to len par moji najblizsi spoluziaci a frajer. dokonca ani segra ktora na rok studuje v zahranici o tom nevie:P
no presne tak sa to snazim :). a ty si teraz 2čka či 3čka. a v škole si si to ako vybavila?si povedala že ideš na operaciu nosa?alebo ako to zobrali
gina.b : jasne ze mi to platia rodicia..to by som sama nemala ako zaplatit...a nejakeho prachaca co by mi to zaplatil sa mi balit nechce:D...18 budem mat v aprili:) a sa tesiiim, lebo oslavovat budem uz s peknym nosikom:)....a fotku som mu neukazovala. dosla som tam..on mi ho popozeral, pochytal, aby asi vedel ako tam mam tie kosti, povedal mi co by sa s tym dalo spravit ja som mu povedala ako by som to chcela ja a povedal ze by sa to v pohode dalo a ze potom uplne presne sa na tom dohodneme este pred operaciou:)...predtym este inak budes muset ist na predoperacne vysetrenia, lebo asi by ti to, ako mne, robili v celkovej anesteze. mna to vysetrenie caka v utorok:P....tak drzim palce nech sa ti dari rodicou presviecat. musis im to systematicky pripominat ze ta to stve a taaaak...:P
lady_ma: no ja mam nos krivy aj podla mna dost velky.nasim sa to zatial nepozdava ale snazim sa ich prehovorit :).a kedy to budeš mat 18?? a platiš si operaciu sama?ale myslim že ti isto rodičia platia lebo 30 000 je dosť :D:)a ešte by som cela vedeť že či si ukazovala aj obrazok podla ktoreho by si si chcela nechať nosik spravit ;)
laura S : a co ti zle spravili prvy krat ze sa to moc nevydarilo? ze na co si mama dat pozor...a nemas nahodou fotky pred a po?:P
gina.b : idem 19teho...jaaajda...uz sa vazne zacinam trosku bat...:P...budem hospitalizovana jeden den, resp. rano mi to budu robit, potom tam cez noc zostanem a potom s doprovodom domeno.:)ak by si chcela sa tam ist popytat alebo tak tak pozri stranku www.euroclinic.sk inak su tam velmi mili a mozem naozaj len odporucat. vasi to u teba zobrali v pohode? a co by si chcela na nosiku zmenit?...ja som nasich lamala asi pol roka....ale myslim ze to bude stat za to:)...uz ma nebavi sa kontrolovat kto na mna pozera z profilu a podobne....