Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Dobrý deň. Prosím Vás, máte niekto skúsenosť s primárom plastickej chirurgie v Nitre- MUDr. Danielom Mládekom ? Plánujem plastickú operáciu nosa. Ďakujem Vám za každú informáciu!!
jessika dakujem este presvecit rodicov a bude to oka s peniazmi by problem nebol :)
ahojcek chcem sa spytat ze ked si dam operovat len makke casti tiez budem mat tu tamponadu alebo sadru alebo co? a ak ano ako dlho? budem tiez opuchnuta a bude to boliet ? dakujem
alexis nemam teraz doma fotak, sestra zobrala na lyzovacku. Ale mam nejake foto v mobile, takze ak chces, posli mi tvoje mobil. cislo na moj mail (cheequiX@azet.sk).
atika: ano, ja idem teraz uz len na spicku. Podla slov doktora trva rekonvalescencia cca 5 dni a nevyzeras uz tak, ako keby ti lamali kosti:-)) Ved ti operuju uz len makke casti.
ahojte, neviete mi odporucit dobreho plastickeho chirurga, rozmyslam o gubovi kovacovi alebo valkovi, neviete, ktori je najlepsi? a este by som chcela ci nahodou neviete wwwstranku kovaca. dakujem
cheequix, si strasne zlata, ue mi poskytujes nlizsie info, uz som kukala novamed na nete,takze next week tam zavolam, mam objednanu konzultaciu aj u Kovaca, takze potom sa rozhodnem ku ktoremu pojdem.ty si ides dat teraz len spicku? a kolko dni pocitas ma rekonvalescenciu? tiez to bude take opuchnute ako keby robil aj kosti?bo ja by potrebovala cim skor medzi ludi.
gina.b,urcite ta hociaky plastik odoperuje,ved mu za to aj patricne zaplatis,na sukromnych klinikach im ide predsa o kseft.ked mas peniaze tak vsetko ide:}
cheequix: dakujem za info :) nemohla by si mi poslat tvoju foto aby som videla tvoju spicku? lebo niekedy som 100%tne presvedcena ze chcem ist a inokedy si myslim ze je to len malichernost...tak chcem si to porovnat :) poslem aj ja tebe ak chces :) dilligaf@post.sk
alexis: mne doktor povedal, ze reoperaciu mi odporuca najskor po roku, kedy je uz tvar nosteka konecny. Takze po troch rokoch uz pokojne mozes ist. ale aspon rok pockaj. To, ci sa za reoperaciu plati aj u ineho doktora? Neviem celkom isto, ale myslim, ze skor ano (ved opravuje robotu niekoho ineho, nie svoju). Avsak zavisi to od jeho osobnosti. Mam kamaratku, ktorej jeden nemenovany lekar maximalne pokazil nos (fakt hrozne)a doktor Kovac z BB jej to opravil zadarm. Ked ju uvidel v akom je stave, tak mu jej bolo luto a urobil jej zakrok gratis.