Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

--alexis--

cheequix: ahoj prosim ta nevies aku dobu po prfej operacii mam pravo na reoperaciu? je to nejak obmedzene? alebo to sa uz mozem rozhodnut hocikedy napriklad aj o 3 roky? to mam bezplatne len u toho mojho doktora? dakujem :)

gina.b

jessika dakujem, este dufam ze lekar ma bude chcet operovat :( ale ked budem mat suhlas rodicov nemal by byt problem ci?

jessika

ahoj gina.b,uplne chapem ako neznasas svoj nos,a chces ho mat pekny.najskor ale musis poriadne zatlacit na rodicov a hned ako budu suhlasit,to zacni riesit.alebo sa co najskor objednaj na konzultaciu a pridi k nim s hotovou vecou.neviem akych mas rodicov to uz musis vediet ty ako na nich.ak budes v niecom potrebovat poradit,kludne napis.budem drzat palce.

cheequix

atika: no, mi nejako hapruje mail, takze aj tak musim pisat sem. Ano, mas pravdu, operacia spicky je lacnejsia a jednoduchsia operacia. Cerven to robi v lokalke a hned po operacii mozes odist. Ja sa k nemu chystam prave na spicku, lebo pri prvej operacii som kladla doraz na ten hrbolcek na nose a spicka ma velmi nezaujimala. Ale kedze som perfekcionalistka (co je niekedy na skodu:-((), rozhodla som sa to este takto dotiahnut do konca. Operacia samotnej spicky stoji okolo 10000, ale kedze u mna to bude akoze reoperacia, tak chvalabohu bezplatne. 25.3. mam uz termin operacie. Ak mas zaujem, treba mu zavolat cim skor a objednat sa na konzultaciu. Cely februar ma dovolenku, ale sestricka dviha telefon. Ja som ju ukecala, nech mi najde nejaky skory volny termin a toto bol najskorsi mozny. Cize, cim si to budes nechavat na pozdejsie, tym dlhsie cakanie na zakrok.
Co sa tyka tvojej otazky, ze ako dlho mi trvalo, kym som zacala po prvej operacii fungovat - da sa povedat, ze ked mi vybral tamponadu (cca po 5 dnoch). Ale von som sa odvazila az, ked mi dal dole dlahu a leukoplasty. Opuchnute to bude este nejaky cas, ale u mna si to vsimol (okrem tych, co to vedeli) len jeden jediny clovek.

lady_ma

mam fotku..ked chces daj mail, poslem ti:)...a inak prave som sa vratzila z vyberania tej tamponady a uz si vidim spicku a nosne dierky a vyzera ten nostek supeeer:)))

atika

didi.ty ides k cervenovi do bb? ja zvazujem ze pojdem k nemu abo k kovacovi tiez v bb..ale newem sa rozhodnut.a co si ces dat robit?