Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

jessika

ahoj gina.b suhlasim s lady_ma,ja som tiez isla vyse 200km,len aby som sa nemusela dat operovat tu.prvy krat ma operovali tu,par mesiacov pred 18nastkou a nos nevyzeral pekne,srasne spuchol a uz tak aj ostal.mozno by si mala este pockat lebo ta tvar sa prestane vyvijat okolo 20teho roku,takze aj ked ti ho pekne spravia,nemusi taky ostat.

didi

a este , preco vsade pisu ze vysledk je hodnotitelny az po niekolkyych mesiacoch , to dovtedy ako budem vyzerat ? :O

didi

Ahojte, ja tiez rozmyslam nad operaciou nosa , mam ho taky troska "dodola" z profilu , ...mate dobre skusenosti s MuDr. Cervenom z BB lebo uvazujem ist k nemu , a ako dlho sa to hoji ?? ...je to vidno po takom mesiaci?

lady_ma

gina.b:
podla mna ked tam dojdes na konzultaciu s rodicmi a oni potvrdia ze ano chcu aby ti to spravil aj tak pred 18tkou tak ti to spravi:)
ja som z TT a stalo to spolu 30 000.

podla mna..radsej pricestovat za dobrym doktorom nech sa dat dokalicit nejakym z tvojho bydliska...to je moj nazor.

jessika

ahoj andreee bola som u Brozmana v Karlovej vsi BA,Homola zrejme nie je zo ZA,neviem,nepoznam ho,zisti si od kial je.mna operovala predtym lekarka a chlapi su podla mna lepsi.maju pre to vacsi cit a vedia,komu co pristane a daju si na tom zalezat.

gina.b

lady_ma este by som sa ta chcela spytat ze ci si myslis ze ma bude operovat ten lekar ked budem mat 18 v novembri a na operaciu by som chcela ist dakedy v juni :)

gina.b

awojky lady_ma kolko ta co stalo na tej operacii? a odkial si ty???ja mam TT od seba okolo 150 km neni to moc daleko?