Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lea02:bola som v Karlovej vsi na poliklinike u Brozmana.v BA mas vela moznosti,ale len tento mi to urobil na 5ty den od objednania.
alexis: prisla ti vobec na mobil ta fotka?
lucia 5: mna operovali v Saci
lady_ma: jej trak gratulujem k novemu nosteku :) ak mozes tak posli foto, poslem aj ja tebe ak chces :) dilligaf@post.sk
gina.b : opuchnute som to mala myslim takk normalne. modriny este trochu mam ale uz su bledozlte a idu kakryt make-upom - a to som len siesty den po operacii:). do skoly pojdem az 6.3. den po tom co mi daju dole dlahu uplne. inak ja by som na lokalnu neisla. mi stacilo ked mi lokalne umrtvovali usi (mi odstavali) a ty kokos...to bola bolest...a aj som sa doktora pytala ze ci lokalna nosa boli a on ze ano..a to ked vam uz doktor povie ze to boli tak to musi bolet poriadne:P...idem ti poslat tu fotku ako som to mala predtym:)..ono to nic hrozne nebolo dokonca ma chceli na modeling(haha)..ale tak...kto by nechcel dokonaly nostek, ze?:P
babky, ak cem iba lokalku aj tak musim vysadit hak?
lady_ma tak ako? mas nejake opuchy alebo nieco? velmi sa tesis ze si spokojna s novym nostekom :) kedy sa vracas do skoly??
ahojteee..ja som si dneska videla nosik lebo mi prelepovali dlahu...a poviem vam je super!!! som sa tak bala aby som nedopadla ako niektore co tu pisete ze sa vam to teraz nepaci...a je naozaj super. mam trochu zvdihnutu spicku ale uplne jemnucko a super mi sediiii..ja sa tak tesiiiim....mudr.marsala mozem len odporucit:))
Ahojte alexis a sascha20, mohla by som sa spytat, kto vas operoval?? Dakujem