Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
caute:) ja som dneska dosla konecne domov. za sebou mam asi najhorsiu noc v mojom zivote ale uz to bude len lepsie..dnes mi vytiahnu tamponadu tak budem moct aspon lepsie dychat lebo takto cez usta je to naozaj otras. ...inak ked nas operaciou soa uvazujem..tak ja zatial len odporucam, neboli to...neni to prijemne ale da sa to vydrzat:))
atika: posli mi nejaky tvoj email.
nazdar andreee,nemam skusenosti z martina,ale viem ze tam chodia na tieto zakroky zilinsky doktori,ktori su krciari a nie plastici.naozaj nedoporucujem,mna oerovali pred styrmi rokmi v ZA a urobili mi to tak ze horsie asi ani neslo.dnes som akurat po dalsej naprave a dufam ze uz poslednej.v Martine je sukromna plastika,tak skus radsej tam,Medima.
cheequix: ja by som si chcela dat spravit iba spicku nosa, trochu ju skratit a zmensit, bo ja sa neodvazim na lamanie kosti ..to je vlastne zmena tej mäkkej casti, co by malo by lacnejsie aj jednoduchsie, ci nie?o kolko dni si potom mohla normalne existovat?chodit medzi ludi a tak..bo ja chodim do skoly tak nechcem velmi vymeskavat..dakujem
atika: takze pekne po poriadku - mne operoval hrbolcek a vraj som mala nos trocha do jednej strany, tak aj to vyrovnaval. Nasledne mi este upravoval nosne dierky a zuzoval kridla nosa (to je v lekarskej sprave:-))Operacia bola v celkovej narkoze, lebo lokalku by som asi neprezila xixi. Na klinike som bola vlastne len jednu noc a na druhy den po operacii, niekedy okolo obeda som mohla ist domov. Ta prva noc bola neprijemna z toho dovodu, ze som sa musela naucit dychat ustami (strasny pocit sucha v ustach, ktory som riesila navlhcenou gazou) a vlastne som sa vobec nevedela vyspat (ale nic ma nebolelo). Tamponadu som mala 5 dni a na 6. som isla opat na kontrolu, vtedy vybral mi tamponadu (to bolo dost nechutne, ale neboli). Podliatiny som nemala nejake hrozne, ale predsa len boli. Cela tato parada ma vysla - 17000 operacia + 5000 narkoza + 1000 lozko na jednu noc + 400 prva konzultacia + cca 500 predoperacne vysetrenia. Tie ti urobi internista a obvodny lekar. Pozostavaju z krvneho rozboru a odborneho vysetrenia u internistu. Cerven mi dal este take tlaciva, ktore musis vypisat. Su tam otazky ohladne tvojhu zdravotneho stavu, ci si na nejake lieky alergicky, ake choroby ste mali v rodine a pod.
tak mna tie foto odradadzaju, fi, to je hrozne take podliatiny,ale vysledok stojiza to.
tak toto je huste www.plasticka-chirurgie.info
A ete prosim vas to sa ako dlho hoji, ked si chcem len spicku dat urobit.
ahojte,chcem sa spytat co je to operacia makkej casti nosa?to je len spicka?
pre cheequix, dakujem za info,cem sa ete spytat co presne ti robil a ako dlho si bola mimo.bolo to drahe?a predoperacne vysetrenia z coho pozostavaju?dakujem