Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

sascha20

Dik alexis,
som rada, ze nie som jedina, co to prezivala. tak hovoris ze ma to mozno prejde? vsetci mi hovoria, ze to je otazka zvyku, ale fakt neviem ci si na tento "dinosauri" vzhlad zvyknem. A to si neviem predstavit ako pojdem s tym nosom do prace, bojim sa tych komentarov.

lady_ma

jezis vy ste stsrasne:D...po tom co som si tu precitala tieto vase prispevky o tom ake to mate zle , sa viete jak bojim ze aj ja to budem mat zleeeee...jaaajda..neviem co spravim potom..ale uz na dalsiu operaciu ist nechcem.:´(

--alexis--

sascha20: ahoj ...ja som presne prezivala to co ty...mala som najvacsiu depresiu v zivote ..trvalo to asi 3 mesiace a potom to preslo...presne ako vravis, nevedela som sa zmierit so svojim vzhladom, lebo mi odrazu ten nos pripadal predlzenym kedze mi obrusili hrbol a spicku mi neskratili...ale teraz viem ze ked sa mi spicka skrati tak to bude ok :)) robila som si aj foto ze asi ake to chcem mat ...tak snad sa podari :)) ale vyzerala som divne....nos som mala taky divny akokeby nevyformovany a odrazu bol aj hrubsi, kedze predtym som ho mala velmi uzky a tu najuzsiu cast mi zbrusili, ale uz som si zvykla nejak

sascha20

ahojte baby!
len pred chvilou som sa 1-krat prihlasila a pochopila som z vasich reci, ze rozoberate operaciu nosa. Ja som 2 tyzdne po operacii, v piatok mi dali dole posledne leukoplasty a odvtedy mam depresiu. moj nos vyzera ozaj hrozne, neviem si na seba zvyknut. pripadam si ako dinosaurus, moja spicka je dohora a pripada mi cely taky neprirodzeny. chcem sa vas opytat, ci aj vy ste zazivali po operacii nieco podobne a ci ma to prejde.lebo citim sa este horsie ako predtym s krivym nosom. nechce sa mi s novym nosom chodit ani von medzi ludi.

lady_ma

ahojte. je tu niekto kto uz davnejsie mal operaciu, alebo niekto kto vie kolko po plastike nosa sa nemoze ist do solaria??? dakujem

jessika

lea02:myslim si ze aj prim spicke je tampnada,aby sa vyplnil priestor a tak zafixoval novy tvar.mne robili aj spicku a je dost citliva tak leukoplasty by asi nestacili.ale to je iba moj nazor,mozno ze to je inak.

lea02

no mne tiež operovali nos a chcela by som si dať spraviť ešte špičku nosa budem mať aj tamponádu ? ako to prebieha ?