Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

elien:
ja som mala lokalku, antikoncepciu vysadit nemusis, jedine co brani ze ti nemozu davat take lieky na modriny lebo to nejako kotraindikuje. ale mam ich v poho,som 6 den po a uz mam len take zlte kruhy pod ocami

jessika

ahoj karinka.d,volala som im tam vo stvrtok a povedala som ze to potrebujem co najskor a hned v pondelok som isla na konzultaciu a v stredu ma uz operovali.ja som si to dala v lokalnej,lebo som sa bala narkozy,ale uz by som to nerobila,lebo to boli ako svina,kedze mi lamali cely nos,lebo robili kompletku.povedala som mu ze mam zaujem o korekciu nosa nic viac,lebo som chcela pocut jeho nazor.ja som chcela iba spicku,ale on sam mi povedal ze to cele vyseka,tak som to nechala na nom.dufam ze budem spokojna.

karinka. d

Jessika - ako dlho si čakala na termín, napíš prosím či Ťa operovali v celkovej narkóze, alebo nie. Povedala si Dr. Brozmanovi, aký nos chceš, alebo on rozhodol. Napíš ak máš čas podrobnejšie. Ďakujem

lady_ma

lucia5, alexis : ale ja mam foto zatial ze len predtym ake som to mala..lebo este tyzden budem mat dlahu:P..ale ty, alexis, by si mi svoju pred/po mohla poslat na martinka_666@azet.sk ak by si mohla:) dakujem:)

lucia5

alexis: a ktory doktor ta operoval?
lady_ma: nemohla by si mi poslat foto na mail?( lucia5555@centrum.sk )
dakujem

--alexis--

cheequix: no prislo mi na mobil ze si mam pozriet na nete mms...a mi to nejak nejde :(( tak dik aspon za snahu