Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

jessika

nevadi.ja som rada ze ma zobrali tak rychlo lebo som nemala cas rozmyslat.ked ma to napadlo hned som sa na to dala a mam pokoj.verim tomu ze budem spokojna,aj ked nebude mozno najkrajsi.nepotrebujem nos ako herecka,staci ked bude uplne normalny,hlavne nie velky :)

kristulicka

prepaac ze som tam dala tvoje meno :)tak to je dobre ked ta to uz neboli.no to som aj ja naozaj zvedava.lebo trosku rozmyslam nad tomu plastikou.ako velmi ju chcem len zas sa bojim ze bduem vyzerat este horsie..

jessika

tak to je dobre ked ta to uz neboli.no to som aj ja naozaj zvedava.lebo trosku rozmyslam nad tomu plastikou.ako velmi ju chcem len zas sa bojim ze bduem vyzerat este horsie..

jessika

to je v pohode,ja som to pochopila.bolesti uz nemam,len spicka je citliva.opuch nosa je normalny,ked je zlomeny,len dufam ze taky neostane.v tej dlahe sa mi to zda byt celkom fajn,len neviem aky bude ked ju mat nebudem.

kristulicka

malo byt velmi zvedava ako bude vyzerat :)..som sa pomylila..a bolesti este mas ci uz ani nie?az teraz som si vsimla ze vlastne niesom v tom fore v ktorom predtym.som citala ze si bola dost opuchnuta a tak..no tak som velmi zvedava..

kristulicka

ahoj jessika..verim ze budes velmi spokojna.drzim ti palce.tak som aj ja velmi spokojna jak to bude vyzerat..a odkial si ak smiem vediet?

jessika

ahoj kristulicka,dlahu este mam,nos som si nevidela,zajtra som mala ist este na prevez ale pojdem az v pondelok,lebo sa mi nechce zasa letiet do BA,koli novemu leukoplastu,tak som si to sama doma popreliepala.v pondelok to uz bude 12ty den od operacie,tak uz by mi nemusel davat dlahu.som strasne zvedava ako bude ten moj nosik vyzerat,normalne zacinam mat strach aby nebol ako fajka.asi by ma drblo.ved boh vie co sa deje pod tou dlahou,ze ako sa to formuje.