Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
neviete babky co to je zbrusovanie nosa?
zuzkabluzka, co ti vlastne robili? mas dlahu? ja si cem dat len spicku tak newem kolko budem doma, dufam ze co najmenej..
zuzkabluzka a do kedy sa asi robia? ja chcem ist co najskor ale zasa nemozem v skole vymskat :( neviem co mam robit
diki moc si zlata.pa
okej budem cakat..drzim ti vsetkych 20prstov aby si bola velmis pokojna :)..ahoj.
no fajn,tak ti dam v pondelok vediet,co a ako som dopadla.dufam ze pojdem domov s usmevom a nie s placom.zatial sa maj krasne
jasne bola by som velmi rada..aj tak som velmi zvedava ze ako budes vyzerat :)..hend jak dostanem fotky skusim mu zavolat a spytat sa..
aj som myslela ze za konzultaciu budem platit,lebo vsade si pytaju.ak mi da v pondelok dole dlahu a budem spokojna tak ti mozem poslat foto aby si sa vedela rozhodnut ci ist k nemu.
no tak to jasne..a to je suepr ze za konzultaciu nic nepytal.fuha som cakala nieco aj za to.tak to je super :).dakujem pekne.dufam ze nasetrim co najskor a ze na mna si najde tiez skoro cas.tiez nepotrebujem nieco extra len nech je krajsi odtohto..
to som este za kompletku vychytala super cenu,niekde co som pozerala to vyde aj do 40 000.a za konzultaciu nepytal ani korunu,ale mne to uz bolo jedno,ja som to chcela,nech to stoji cokolvek.drzim palce,rychlo nasetri a hura novy nosik:))