Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

cheequix

zuzkabluzka: dakujem za foto, mas to pekne. take prirodzene, ako keby si taky nos mala odjakziva. ja mam svoje fotky momentalne iba v mobile, mozem poslat, ak je zaujem. cez vikend sa pokusim urobit uz aj s fotakom, lebo viacere baby sa uz na fotky pytali.

lenca

Babenky, nasla som na jednej diskusii, mozno budete mudrejsie -
Ahoj všem, narazila jsem na tuhle diskusi a chtěla bych se podělit o zkušenost, kterou mám prostřednictvím své sestry. V roce 94 byla na plastice nosu, uprava měkké i tvrdé části nosu. Bezprostředně po sundání sádry vypadal nos výborně, během dalších asi 3 měsíců se projevilo, že jedna strana nosu je víc promáčklá, než ta druhá. Ale bylo to hodně nenápadné, tak to sestra neřešila a o žádné reoperaci s doktorem nemluvila. V průběhu let začal být ten rozdíl mezi pravou a levou částí už hodně patrný. Někdy v roce 98 šla za tím doktorem, co jí to dělal, aby mu ukázala jak to vypadá, že to chce opravit a on jí řekl že po tak dlouhé době se reklamace neuznávají. Takže - jestli máte po operaci pocit, že tam je chyba, tak neotálejte, neznamená to, že by člověk musel hned na další operaci, ale aspoň si třeba nechat napsat nějaký papír, že výsledek operace není uspokojivý a že pokud dojde později k dalšímu zhoršení, máte právo na reoperaci, něco takového ...

nynca

ZUZKABLUZKA:
ahoj ozywam sa ti po dlhsom case:))
poslem mi foto pred a po operacii??ako tu taq citam taq si welmi spokojna a rada by som widela wysledok:))
diik

sjuzik

caute baby aj ja rozmyslam nad nosom mozte mi poradit nejaku stranku de si kuknem foto pred a po?a kolko to stoji?a kolko trva opuch?dakujem moc pekne

didlina

1misiatenko1: a ake su tvoje cerstve pocity? da sa to vydrzat? bola si v celkovej ci v lokalke?a kto ta operoval??xixi trosku viacej otazok:))

zuzkabluzka

fiona
tak good luck, lebo kostal ti teraz da termin na tak november, ale to asi vies. drzim palce a daj vediet

fiona

nieeee, este len chcem ist na konzultaciu a fakt roky som to odkladala, raz uz som aj do B.B. isla na konzultaciu, ale vtedy tam bol taky primar, ze povedal, ze tam bude a ja sa trepem cez pol republiky a ...pan primar odcestoval na kongres. vtedy som to zabalila a az tato debata na internete ma zaujala a Kostal mi z toho vychadza najlepsie