Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
už som doma operacia super, mam zaber aj s operačky cely čas som pozearala čo robia a v jednom okamihu som poprosila sestričku nech mi to odfoti.inak ma to začina teraz bolieť. ako dlho ste mali tamponadu?? ja si ju mam dať dole v sobotu ale neviem či dovtedy vydržim... poradte niečo. bože aj vy sta vyzerali tak smiesne???
Rockier:
budes vyzerat normalne, ja vyzeram tiez v poho, tie opuchy vidim hlavne ja, a ked si moj nostek nekto dokladnejsie pozrie, inak si to ludia nevsimnu neboj. a rok to sada,zpevnuje sa to, musis si to lepit par mesiacov na noc.
Karla:
na konrolu chodim teraz raz za mesiac
zuzkabluzka kedy mas prist znova na kontrolu ku Kostalovi? ja sa pytam len tak ci sa chodi este aj neskor na nejaku kontrolu.
dik Laura za povzbudenie...myslela som na nosenie slnecnych okuliarov po odnati dlahy:-)..nejako tie opuchy musime zamaskovat:-)
ella
nos po operacii je par dni necitlivy. Okuliare budu asi problem, kedze budes mat na nose dlahu...A bolest? Ja som ziadnu bolest necitila, neboj sa, vsetko dobre dopadne :o)
dik za info, vies mam skor strach z toho ako to cele dopadne...mam krivu prepazku a tak som sa rozhodla, ze idem dotoho!...budu mi robit kompletku, tak drzte palce:-)
zuzkabluzka: prosim ta , a co sa tym mysli ze sadne za rok?? do ako bduem vyzerat dovetdy??:((
ella: mozno to tak dramticky piseme, ale neboj, nie je to take strasidelne. Mne ked robil tvrde casti nosa, tak som ho mala viac napuchnuty, ako ked som bola na spicke. Bolo to vidiet hlavne pri koreni nosa a samozrejme...ked som si dala dole okuliare. Ostali mi na nose otlacene tie dve...no neviem ako to mam nazvat...umele "oné", co drzia okuliare na nose.
Nos bol citlivy na dotyk dlhsiu dobu. Aj ked uz opuch zmizol.
Baby, vy vsetky pisete o opuchoch a bolestiach az mam strach z operacie, o mesiac mam termin..... prezradte, ci ten nos je „po“ citlivy na dotyk, mozete nosit okuliare?
monitaa
drzim palce nech to dobre dopadne a moc neboli!