Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
no to mas pravdu ale ja som myslela len typovo . myslim že pred operaciou to este budeme preberať , ja som mu povedala čo chcem ale neukazovala som mu nijaky vzor tak dufam že SA pochopime. ako ste to riesili vy? nechala si to vylučne na neho?
Moni,na toto som sa pytala aj ja. Niektore pracoviska maju pocitacove programy, kde ti ukazu ako to bude asi vyzerat. Moj doktor to vsak velmi neuznava, lebo vraj sa pacient moze velmi nafixovat na takyto obrazok a vysledok operacie mu nemusi zodpovedat. Potom su casto sklamani.
Spokojna som, len neviem, ci takto je to to naj co mohol doki urobit, alebo to vie niektory este lepsie. Uz som asi nacisto trafena, ved to mam myslim ok, ale bohuzial moja povaha je stale nespokojna. Preto som chcela vidiet aj pracu inych plast. chirurgov.
Livaa
tamponadu 4 dni, bolo to neprijemne, hlavne kvoli kychaniu a dychaniu ale s bolestou sa to nedalo porovnat :(
mna robil koncom februara, ale komplet, a opucha mi este jedna strana hore, vacsinou az poobede a vecer. a si spokojna?
Zuzkabluzka: zuzik, dnes je presne 2 tyzdne, co som bola na spicke. Ty si bola kedy? Ako rychlo ti to odpuchlo? Tiez by som ta poprosila o foto pred a po. Ak ti to samozrejme nebude robit problem.
livaa
mala som hrb a velky len na tej foto ho nieje vidno :))) proste bol to hnusny nos:))
hej,v lokalke. ty uz mas termin?