Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

monitaa

no to mas pravdu ale ja som myslela len typovo . myslim že pred operaciou to este budeme preberať , ja som mu povedala čo chcem ale neukazovala som mu nijaky vzor tak dufam že SA pochopime. ako ste to riesili vy? nechala si to vylučne na neho?

cheequix

Moni,na toto som sa pytala aj ja. Niektore pracoviska maju pocitacove programy, kde ti ukazu ako to bude asi vyzerat. Moj doktor to vsak velmi neuznava, lebo vraj sa pacient moze velmi nafixovat na takyto obrazok a vysledok operacie mu nemusi zodpovedat. Potom su casto sklamani.

monitaa

a este sa chcem opytať či ste vedeli približne ako bude nostek vyzerať ukazali vam to približne alebo len teoreticky?

monitaa

baby aj ja by som chcela vidieť nejake prace chirurgov hlavne spičky nemate nejake stranky kde su foto pred a po?? dik

cheequix

Spokojna som, len neviem, ci takto je to to naj co mohol doki urobit, alebo to vie niektory este lepsie. Uz som asi nacisto trafena, ved to mam myslim ok, ale bohuzial moja povaha je stale nespokojna. Preto som chcela vidiet aj pracu inych plast. chirurgov.

zuzkabluzka

Livaa
tamponadu 4 dni, bolo to neprijemne, hlavne kvoli kychaniu a dychaniu ale s bolestou sa to nedalo porovnat :(

zuzkabluzka

mna robil koncom februara, ale komplet, a opucha mi este jedna strana hore, vacsinou az poobede a vecer. a si spokojna?

cheequix

Zuzkabluzka: zuzik, dnes je presne 2 tyzdne, co som bola na spicke. Ty si bola kedy? Ako rychlo ti to odpuchlo? Tiez by som ta poprosila o foto pred a po. Ak ti to samozrejme nebude robit problem.

Livaa

ZUZKABLUZKA
Ja az ked sa odhodlam tak az v zime,teraz nechcem pred letom. Ja co som sa len tak informovala u dr. tak to robia v celkovej. Ja sa bolesti nebojim len tej tamponady,kolko si ju mala?

zuzkabluzka

livaa
mala som hrb a velky len na tej foto ho nieje vidno :))) proste bol to hnusny nos:))
hej,v lokalke. ty uz mas termin?