Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

Rockier
prave som dosla z kontroly a doktor zavtipkoval ze do konca roka to odpuchne...ale nie, ono to sada niekolko mesiacov, celkovo nos sada tak rok,takze aj tie opuchy trvaju, ale nie je to nic hrozne

noemi3

ahojte, nemate niekto kontakt na dr. Kovaca kde by som sa mohla objednat na konzultaciu? lebo nikde na nete to neviem najst. Dakujem

cheequiX

martanka: ty mas zajtra operaciu a to este nie ste s doktorom dohodnuti, ze co ti bude vlastne robit? Ci cely nos alebo len makke casti? Lebo takto som to pochopila.

martanka

Idem k Fabrymu a neviem stale ci si mam dat urobit aj kost alebo iba makke casti. Predtym som to kozultovala aj s Kostialom a on mi povedal, ze by urcite operoval aj kost.tak neviem...bol niekto u Fabryho?

zuzkabluzka

jasne, robil mi kompletku, lenze mi leze na nervy ten opuch lebo sa mi robi len na jednej strane a vzdy poobede...tebe robili predtym aj kost ze? kolko si opuchala?

cheequix@azet.sk

zuzkabluzka: jasne, ze ti to povie:-) Ale zas je to skutocne pravda. Viem to podla seba. Zatial som spokojna, ale tiez ma stve ten opuch, lebo ten nos je potom taky mohutnejsi, ako ked odpuchne.
Tebe robil aj tvrde casti. Aspon sa mi zo podla tej fotky zazdalo.

zuzkabluzka

jasne, urob a posli,som zvedava!adresu mas. a si spokojna? ja idem dnes na kontrolu, uz ma nebavi ten opuch, som zvedava co povie./teda viem co povie, ze som netrpezliva a ze to bude sadat este par mesiacov:)))/