Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
jej dik baby, ja som v noci nespala vobec, a to aj napriek praskom na spanie ked.niekedz som zaspala tak na dve tri minuty a zobudila som sa na to ze sa dusim, proste nezvladam dychat nosom ked sa na to nesustredim. a to uz padam od unavy ale snazim sa vydryat co najdlhsie no ale v sobotu si mam vybrat ale pokial nebudem moct zaspat ani pocas dna alebo vecer tak pojde von skor. ano isloa som hned domov asi hod po operacii a isla bz som aj skor ale davala som si to robit v inom meste tak trvalo kym po mna manzel prisiel... robili mi len spicku. martanka a kedy ti daju dolu dlahu jpa mam prist o tyzden a pol v pondelok, to je desat dni tak myslite ze mi to daju aj dole?
Rockier
neboj sa nikto nic nespozna tak 3 tyzdne po operacii, ked uz nebudes mat ani leukoplasty. drzim palec
monitaa
ahoj no super ze uz mas po tom:-) vo stvrtok ta operovali a hned si isla domov? a co Ti robili vsetko? ja ked som sa ho pytala na tamponadu vravel ze druhy den sa vyberie ale to sa mi nechce verit lebo mne by robili aj kost... ja si to tiez neviem predstavit dychat nosom uz teraz skusam ci to zvladnem :DDD
Monitaa: plne ta chapem, ze ta tamponada ta tak velmi otravuje. ja som s tym tiez mala problem. este prvu noc ako-tak, ale potom to bolo zufale. v noci som sa nevedela vyspat, lebo som zvyknuta dychat nosom a navyse dychanie ustami strasne vysusuje sliznicu. a potom to neustale nutkanie na kychnutie. ale vyzdrz to , ak sa ti da. ja som bola operovana v utorok a mala som si tamponadu vybrat v sobotu. samozrejme, ze som si ju vybrala uz v piatok rano. mala som chut urobit to ovela skor, ale asi ma ta tamponada predsa len nejaky vyznam, preto som vydrzala aspon tie 4 dni.
ahoj nič ma nebolelo ani ako mi pichali lokalku nič, jak sme prisli domov trochu ma to bolelo asi desať minut ale len minimalne a prestalo. ale ta tamponada sa neda vydržať. som z toho zufala.operoval ma mudr.kačmar a mudr. magdo z chirmedu KE
Monitaaaa:
kto ta operowal???w lokalke?ajja sa chystam na lokalku nebolelo?
ahojte babenky, moze mi niekto poslat este fotky pred a po?? plosim a zaroven dakujem pekne gina.b@centrum.sk
baby prosim surne mi poradte ako dlho minimalne musim mať tamponadu. ja to nemožem vydržať dusim sa kaslem nemožem jesť ani sa napiť proste neviem dychať ustami čo mam robiť.
zuzkabluzka :) takze ono tie opuchy yzmiznu do 2 mesiacov vsak?ja si to chcem dat spravit niekedy v juni, a potom v septermbri idem na VS , vies chcem vyzerat no normalne ;) chapes , tak preto sa pytam ze ci sa mi to dovetdy uzdravi :) myslim hlavne po tej vonkajsej estetickej stranke, kedy sa to vo vnutri zahoji mi je viacmenej ejdno