Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Zuzkabluzka, chystam sa ku Kostalovi, celkom si ma presvedcila, ale chcem ta poprosit, ci by si mi neposlala fotku pred a po. Velmi by som ti bola povdacna, lebo podla toho ako pises, mam pravdepodobne taky typ nosa ako ty pred operaciou
neznykvietok@gmail.com
Livaa
no asi zalezi na lekarovi...jedla som normalne, v tom ti tamponada nebrani, ale mala som kasovite jedla, rozne kase a tak...je to dost neprijemne ked prehltas a celkovo takze mi ani moc nechutilo a zle to bolo aj ked som pila
sorry zuzi. je to cheequiX@azet.sk.
operoval ma primar Kostal..
chcela si foto ale nemam adresu :)
Opuchnuta som uz len trocha, ale stale je to take nejake tuhe. Ale to bude este cca 2-3 mesiace, kym sa vnutorne jazvy zahoja. Urcite som na tom lepsie, ako ked mi robil tvrde casti. A kto ta vlastne operoval? Nejako som nepostrehla.
cheequix
a si este opuchnuta? s tou predstavou mas pravdu, ziadny doktor to neuznava, ak mu prinesies fotku ze chcem takyto nos, robi to co mu tvoje proporcie dovolia a hlavne prirodzene a tak aby ti nesposobil funkcne problemy s dychanim a pod.
mne predtym povedal aj najkreslil ako mi zmensi hrbol ale to ako mi ho skratil a zuzil som nechala na nom, je to odbornik a taky je aj vysledok.
ja som mu na konzultacii doniesla jednu fotku, ale pred operaciou uz nie a verim, zi uz si to vtedy vobec nepamatal. Preto som mu radsej povedala, co by som chcela - skratit spicku a vo vseobecnosti ju znizit, ale ziaden nos dohora. Tak aby to bolo co najmenej viditelne, ze tam bol nejaky zasah, ale aby bol moj nos mensi (kratsi). Podla toho, co vidim teraz, zrejme to pochopil. On mi presne povedal postup, co a kde bude upravovat, znizovat, skracovat a co ja viem este co:-)