Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Livaa

zuzkabluzka
wooooow mas to super,uplne si ina. Aj vtedy si bola kocka,ale teraz s novym nosikom si este vacsia. No ja som u teba nevidela hrbolcek,ja ho mam vacsi....a tebe to robil v lokalke?

zuzkabluzka

Liva Barbie
poslem, jasnee. fakt neviem ze kedy sa lame a kedy zbrusuje, viem ze mne urcite robili obe, lebo lamat sa musi nato aby ti niektore kosticky potom povyberal, a zbrusovanie som citila, ten zvuk,ble :)

Didlina
ta koza ti urcite ostane nadbytocna,ale za par dni sa vstreba, teda ak nemas po 40ke...:))

monitaa

nikdy som si nemyslela ze tolko zien ma problemy so svojim nosom. ja som myslela ze patrim k tej menej stastnej drvivej mensine. a uz vobec ma nenapadlo ze tolko ludi ma alebo zvazuje plastiku. nakonie je to super za hodinu dve sa zbavit niecoho co nas roky trapi nie? teraz lutujem že som sa na to nedala skôr... ale už sa mi to skracuje už len dva dni

barbie

ahoj zuzka, dakujem za prispevky, a rady co davas. vsimla som si, ze posielas, aj foto, teda ak by ti nevadilo mohla by si poslat aj mne?

Livaa

ZUZKABLUZKA
ahoj aj ja uvazujem o operacii,nakolko mam krivu prepazku aj hrbolcek...
chcem sa spytat kedy sa lame kost a kedy zbrusuje?
tebe robili tvrde casti,nemozem Ta poprosim o fotecku,velmi by si mi pomohla,dik

didlina

atalienka:no dufam ze mas pravdu..ved ked som sa uz tolko navyberala a budem sa tam trepat 3 hodiny autom,tak dufam ze to bude stat za to:)a ty ides kedy na operaciu??

rockier:a ides k nemu na konzultaciu? no ja idem aj na makke aj na tvrde casti,ale o nejakej nadbytocnej kozi mi nehovoril a doteraz ma to vlastne ani nenapadlo..ak tam budes,tak sa spytaj a daj vediet,budem vdacna

majkavcielka

u mna to bolo presne v den 15 narodenin, v tom obdobi som jedla vela mliecnych vyrobkov a vela som klamala, tak mi zacal nos rast. teraz ked mam 24, tak sa to zastavilo a mozno ked zacnem jest viac zeleniny, tak mi sa zas scvrkne. uvidime