Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

cheequiX

Monitaa: mne doktor kazal si nos po vynati tamponady umyvat repikom(cajom). Postup: ked si vyberies tamponadu, je treba si na spajdlu natocit vatu (tak viac, ale aby ti to voslo do nosa), namocit do vychladnuteho repika a vlozit do nosa na 2-3 min. to aby ti trochu zmakcilo tu zaschnutu krv. potom si urob este jedny take omotane spajdle a opatrne (pozor na stichy) si nimi cisti zvnutra nos. toto treba opakovat tak 3-krat denne, pokial necitis, ze je nostek vycisteny. ja som ani pri prvej, ami pri druhej operacii ziadne masticky nepouzivala. ked ti da doktor dlahu, tak to, co bude pod nou, to ti ocisti on pomocou benzinu a alkoholu (teda by mal).

monitaa

POTREBUJEM RADU!!! poradte mi prosim ako ste odstranili zaschnutu krv po vynati tamponady mam ju v okoli nosnych dierok zvonku aj z vnutra. cistili ste si to same, alebo lekar?je to citlive este tak teraz to určite robiť nebudem, ale ako ste po operacii postupovali čo sa tyka hygieny nosa? nosne kvapky na vyplach asi tiež nie lebo obsahuju morsku sol, tak ako ste to riesili. prosim poradte. dik

monitaa

baby vy beriete aj nejake pilulky proti opuchom? mne dali len antibiotika a lieky od bolesti a na spanie. mam si niečo dokupiť??

bratranec

MUDr. Jezovitova operovala nos aj mojmu bratrancovi a mozem povedat, ze ho ma zdeformovany. Podrobil sa u nej dvom operaciam a katastrofa.

monitaa

martanka a co ti vlastne robili lebo predtym si pisalaže este nie si rozhodnuta... dala si sa aj na kosť či len makke?