Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
NEVIETE MI POVEDAT, AKE SU RIZIKA PRI OPERACII NOSA(PLATIKE NOSA). DAKUJEM
bol niekto na septoplastike?
alexis
ako to vyzera este neviem na kontrolu idem až o týžden v pondelok tak potom dam vedieť
atalienka: A co ti idu robit (makke casti ci aj kost), ak sa mozem spytat? A v celkovej ta ide operovat? A nevies ake su tam rizika?
monita: a co ti robili so spickou? skracovali ti ju? si spokojna? :)
Inak ja som mala tamponadu len jednu noc a hned rano na dalsi den mi ju vybrali, takze podla mna nic hrozne :) potom som si nos vyplachovala roztokom soli a olivovym olejom
no mala som to mať do dnes ale okolo jednej rano som to nezvladla a vytiahla...
ahoj, robili mi len spičku kosti mam ok, bolo to v lokalke normalne som bola pri vedomi aj si vsetko pamatam, ale nebolelo ma nič len par krat taky tupy pocit ale nie bolesť.
monitaa...........ahoj tebe robili kost ci spicku...??aa v lokalke abo celkova??pjosim odpis
dakujem cheequix tak si to idem kupi4 ja som pouzila roztok na čistenie nosteka pre kojencov nič ine ma fakt nenapadlo a už sa to nedalo vydržať.tamponadu mam už von... to je pocit....