Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

Monitaa;
Moj partner je spokojny, pacila som sa mu predtym aj teraz :))
ostatni chlapi mi tvrdia ze som opeknela este viac, taki co ma nevideli predtym tak su zvedavi, s negativnou reakciou som sa este nestretla fakt
triska...mas to predsa umrtvene!

monitaa

a este ktore mate plastiku mate partnera? ako reagoval, alebo ked budete mať noveho poviete mu o tom? mna sa to sice netyka, lebo mam manžela ale zaujimalo by ma,lebo chlapi sa mi zda že nie su takym veciam nakloneny vacsinou

zuzkabluzka

jasne, v tom pripade chapem, tu/BA/ som sa s tym nestretla, akurat babka mala nejake reci babkovske...
uvidis urcite sa budes stretavat len s pozitivnymi reakciami, ta zmena nebude taka velka ako pri kompletke tak si to mnohi ani nevsimnu...
a babo sa ta nelaka?

monitaa

ja som nikomu nič nepovedala,ale kto ma uvidi alebo sa OPYTA POVIEM INAK NIE AJ TAK TO JE MALE MESTO apre niektorych ludi je plastika stale len hollywood a tak.... iste chapes

zuzkabluzka

monita
ale prosim ta kasli na ludi, nech si pozru, na mna tiez kukali jak na martana, mala som ich na haku.
no u mna si to vsimli,ja som to hlavne vsrtkym vravela dopredu ze idem na operaciu, ti co ma videli behat s leukoplastom tak im to bolo jasne, ale stane ze ludia co ma poznaju len z videnia tak pozeraju pozeraju, vidno ze sa im nieco nezda ale nevedia prijst na to ze co :))))))
jooj a urcite si ho kukni na preveze, bude to stat za to! cakame na spravy

monitaa

čaute kočky, ja v pohode, zajtra idem na prevez, lebo mi to trocha odpuchlo a dlaha mi je volna, ale tak nebudem sa na neho radsej teraz pozerať lebo ta chvilka by mi nestačila a potom by ma to lakalo ... sak viete zenska zvedavosť aj teraz mam čo robiť aby som si to nestrhla . xi sa do pondelka to nejak vydržim. a ako vase okolie vy ste sa priznali že ste boli na plastike vsimli si to ludia? ja este neviem či sapriznam alebo nie uvidim podla vysledku... ale von chodim nmormalne , v sobotu ma jeden fracek nasral asi sedemročny sa bicykloval a jak isiel okolo zakričal na mamu že mami tota buchta je mumia. no neporazi vas? ale celkovo na mna ludia čumia jak keby som mala mor.