Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
triska
cely cas mi hovoril co robi, to bolo super, a hlavne ma ukludnoval, rozpraval sa so mnou...
zuzkabluzka...jaaj tak takto..aj ti doktor vlastne vravel co prave robi alebo bolo ticho pocas operacie????
cheeqix
teda, ved oba su krasne, preco si si ho dala vobec robit?
triska
kompletku mi robili, na ociach som mala take mokre vatove tamponiky, takze som nic nevidela iba pocula :)
zuzkabluzka...ano boze hned sa mi ulavilo.....a tebe robili kompletku aj spicku???aaavlastne ako to prebiehalo mala si niecim prelepene oci alebo ako??:D:Ddufam ze si to nevidela:D
cheequiX no sup sup cakam
triska
neboj, keby si zle umrtvili okolie kosti tak ti to robit nebudu, nenechas si lamat kosti predsa live :) ked mi lamali a brusili kost pocula som to bolo to neprijemne ale inak nic.
mne sa nedala umrtvit dolna cast dierky uplne, mala som tam nejaky divny nerv, a prezila som to aj tak, zatla som zuby a islo sa.
hlavne sa neboj a nestresuj, ked budes nieco citit povies im, to je vyhoda lokalky!
zuzkabluzka.....no len co mi niektore babule psali ze ich to riadne bolelo ze im to zle umrtvili ...a ze to bolo nieco strasne tak sa moc bojim a nevem sa rozhodnut