Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

martanka

prave som si cistila nos a stale mi pripada akysi velky a siroky a to uz som 7 dni po operacii - dala som si len trochu zuzit chrupavku a spicku...ale mi to stale pride nejake siroke ked si to len tak zdola pozeram...zajtra mi idu dat dole dlahu a hrozne sa bojim

ax ax

ATALIENKA: aha.. a tebe robil aj tvrdé časti?? bo ja si chcem dať trvdé a trošilinku zmenšiť špičku.. a kolko ťa to stálo celkovo??..inak ja som si vybrala aká chcem mať noštek z obrázka. nevíš či by mi taký nejaký vedel spraviť?? a v pohode si sa prebrala z tej nakrozy.. bo ja sa trošku bojím že sa nepreberiem.:((

monitaa

vnutorna dlaha? ja nič take nemam. tie stehy boleli aj mi oči pri tom riadne teda slzili take krokodilie... ale dobre že su už von

cheequiX

baby je to tam 2x, lebo najprv mi to nezobralo, tak som to pisala znova a zrazu su tam obidva prispevky. ale pointa je rovnaka...

cheequiX

martanka: s vysledkom som spokojna, myslim, ze sa to dokymu podarilo. ten opuch to je skor o mojom subjektivnom pocite. nos je taky este tuhy, ale navonok to nejako nevidno.
atalienka: gratulujem ku zvladnutiu opky. neboj, toto este nie je konecny tvar nosa (ani nos. dierok). ten bude zrejmy az po niekolkych mesiacoch, takze nerob zavery z toho, co vidis teraz.

cheequiX

martanka: s vysledkom som chvalabohu spokojna, myslim, ze sa mu to podarilo. Co sa tyka opuchu - to uz je skor taky pocit tuhosti na nose a nie je to ani nejako vidiet, skor iba ja si to citim.
atalienka: tak gratulujem k zvladnutiu opky. naozaj sa neboj, ten nos (a aj nos. dierky) ti este bude nejaky cas "sadat" a vysledok bude konecny aj tak az o par mesiacov. takze nerob zatial z toho, co teraz vidis, nejake zavery. Hlavne ked si mala robene aj tvrde casti (ak som dobre pochopila).

lucia5

Ahoj Atelienka, a ty si bola u kovaca? a aj ti lamal kosti? A nevies ake su rizika pri plastika nosa (aj s lamanim kosti)? prepac ze tak vela otazok ale tiez rozmyslam, ze pojdem k nemu na operaciu.