Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ATALIENKA: aha.. a tebe robil aj tvrdé časti?? bo ja si chcem dať trvdé a trošilinku zmenšiť špičku.. a kolko ťa to stálo celkovo??..inak ja som si vybrala aká chcem mať noštek z obrázka. nevíš či by mi taký nejaký vedel spraviť?? a v pohode si sa prebrala z tej nakrozy.. bo ja sa trošku bojím že sa nepreberiem.:((
no neviem asi 5
vnutorna dlaha? ja nič take nemam. tie stehy boleli aj mi oči pri tom riadne teda slzili take krokodilie... ale dobre že su už von
martanka: s vysledkom som spokojna, myslim, ze sa to dokymu podarilo. ten opuch to je skor o mojom subjektivnom pocite. nos je taky este tuhy, ale navonok to nejako nevidno.
atalienka: gratulujem ku zvladnutiu opky. neboj, toto este nie je konecny tvar nosa (ani nos. dierok). ten bude zrejmy az po niekolkych mesiacoch, takze nerob zavery z toho, co vidis teraz.
martanka: s vysledkom som chvalabohu spokojna, myslim, ze sa mu to podarilo. Co sa tyka opuchu - to uz je skor taky pocit tuhosti na nose a nie je to ani nejako vidiet, skor iba ja si to citim.
atalienka: tak gratulujem k zvladnutiu opky. naozaj sa neboj, ten nos (a aj nos. dierky) ti este bude nejaky cas "sadat" a vysledok bude konecny aj tak az o par mesiacov. takze nerob zatial z toho, co teraz vidis, nejake zavery. Hlavne ked si mala robene aj tvrde casti (ak som dobre pochopila).
Ahoj Atelienka, a ty si bola u kovaca? a aj ti lamal kosti? A nevies ake su rizika pri plastika nosa (aj s lamanim kosti)? prepac ze tak vela otazok ale tiez rozmyslam, ze pojdem k nemu na operaciu.
budem tu po 18.00 hodke ešte som sa chcela spýtať, či bolí to vyberanie štichov díky