Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
martanka nevymenis nejake foto pred op? alebo teraz polepena
cheequiX, dakujem za pozbudenie, si hrozne zlata.to ti teda poviem, ze to je riadny adrenalin;-), uz aby to bolo za mnou a vsetko dopadlo k spokojnosti.
Lucia, mna operoval Fabry, bol velmi prijemny, ale este ti neviem povedat, ako to dopadlo.
ak si das do vyhladavaca plastika nosa tak si mozes precitac o tejto operacii strasne vela...
no mala som dosť opuchnute este stale mam ale o dosť menej preto mi to idu meniť, heh tiež by mi to už mohli nechať volne, ale radsej sa netesim dopredu. uvidime ale po operacii mi vraveli že v pondelok mi to až budu davať dolu.
cheequix vav ved ty si aj pred op spicky bola kočka, ked to porovnam so svojou tak na tvojej snad ani nebolo čo operovať,.. mne doktor vravel že on mi radsej vezme dva krat po menej ako raz vela celkom rozumne no dufam že sa mi bude pačiť na prvy krat
Ahojte, zuzkabluzka monita cheequiX martanka, mozem sa spytat kto vas operoval? A Neviete ake su rizika pri operacii tvrdych aj makkych casti? Dakujem moc
martanka: neboj, kazda sme mali take obavy. ja som si tiez stale kontrolovala nos a chcela som vidiet, ako vyzera, aj ked som este mala dlahu:-)na jednej strane som sa velmi tesila na den, kedy mi ju mali sat dole, na strane druhej som sa bala, ze sa mi vysledok nebude pacit. je to troska adrenalin:-)