Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

cheequiX

martanka
ano, mozes to robit hned. priprav sa na to, ze spociatku to bude aj boliet, pretoze nostek mas teraz urcite velmi citlivy. takze zacni s jemnejsou intenzitou a po case mozes silnejsie.

atalienka

martanka - ďakujem mne dajú vnútornú dolu v pondelok preto sa pýtam a ja už som tu tiež spomínala nosné dierky ale cheequix ma upokojila:-OOO

martanka

myslim, ze o nej chcel hovorit, ale asi potom zabudol...to uz si mozem robit teraz hned potoma ako mi dal dole dlahu?

martanka

vyberali mi aj stehy, niektore som citila viac a niektore menej, pri poslednej mi vosli aj slzy do oci, ale da sa to vydrzat. neprijemne bolo davanie dole tej dlahy,mala som ju dost prilepenu...ale nie je to nic strasne, len to nie je prijemne,kedze nos je dost citlivy este.

martanka

ahojte...uz mi dali dole dlahu...no neviem...mam to dost opuchnute a ta koza tym ze mi trochu zuzoval nos povolila, jedna dierka sa mi zda vacsia ako druha a celkove sa mi zdaju nejake velke...som nejaka taka zaskocena, asi som cakala, ze to bude vyzerat lepsie...doktor povedal, ze je to ok, len to este musi odpuchnut a tak a ze kedze sme nerobili kost tak to nebude nejaky maly nostek, ale ze on je spokojny zatial s priebehom.