Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
cheequix: dnes mi vyberali tamponadu, ale sa mi zdá že sú hrozne velké:-( tie dierky preto som sa pýtala, že či aj tu niektorá kočka mala také a zmenšili sa lebo by ma piclo:-( ale si ma potešila, dúfam, že sa mi zmenšia a stále mi tečie z nosa, doktro kázal striekať si sterimax tak uvidím a ty ako?
baby aj vy ste mali také velké nosné dierky? To je tým opuchom? Dúfam, že sa to zmenší, napíšte mi díky
motitaa: mne dnes vyberali tamponádu a v pondelok mi dá dolu vnútornú dlahu. Bolí to vyberanie štichov? A ozaj to strhnutie leukoplastou z nosa? Lebo ho mám citlivý a leukoplasty sú ako zo sekundovým lepidlom díky
ax ax: primár je fajn, je zlatý sme sa porozprávali mne hlavne operoval nosnú prepážku vo vnútri a aj posuval, lebo som ju mala mimo rytmu:-O, a potom som chcela zúžiť aj špičku. Povedal, že sa to dalo cez dierky, lebo sa obával že to nepôjde. Nemám ani vonkajšiuj dlahu, ani modriny len opuch. Mala som nos ako uhorka a teraz je ako baklažán:-O a dierka je ako 2. Dúfam, že to splasne. Akurát cítim to zošité alebo čo lebo ma to štipká aj hornú peru mám opuchnutú. Kludne sa pýtaj čo potrebuješ, primár super, sestričky super...
a inak na preveze som sa vobec nekukla potom by ma to zbytocne lakalo kontrolovať stale a odlepovať a este je to opuchnute tak by som možno nebola spokojna, tak o radsej počkam. inak si myslim že to mam opuchnute lebo ma v noci maly hrozne urval pol hodinu som to mala jak keby vobec necitlive aj slzičky isli no
no uz som doma. dnes mi vyberali stehy a mam na novu dlahu nos scvrkol tak stara mi bola velka ale stale to mam opuchnute hm