Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

atalienka

ax ax: v pondelok som prišla a v utorok som išla domov.. takže len jednu noc som tam bola. Modriny som nemala žiaden až dneska ráno som si zbadala že pod očami mam žlté :-O ale opuchnutá som bola hlavne oči trošku pod očami líca a horná pera no a jasne že nos. Ale opuch okolo očí mi zmizol len ma štve že mam líca opuchnuté a tvrdšie ale vlastne mam pocit strpnutia možno aj preto že mam vo vnútri nosa dlahu a asi mi to ťahá. Cítim napnutý nos. No a čo ty už si sa rozhodla?

zuzkabluzka

martanka
ja som asi 2 mesiac po operacii, v poho, s malymi lokalnymi opuchmi nosteka, a je este stale citlivy...uz som zacala aj korculovat,sportovat, len si davam pozor aby nahodou som sa nebuchla niekde

cheequiX

alexis: prepac, ze pisem az teraz. snazila som sa ti poslat mail a odpovedat na vsetky tvoje otazky, ale skapal nam v robote Azet. ak chces, mozes mi napisat vsetko, co chces vediet sem. rada odpoviem.

cheequiX

martanka: s cvicenim zacni vtedy, ked budes citit, ze to zvladnes. asi som ti velmi nepomohla, ale je to svata pravda. sama zistis, kedy bude ten spravny cas. u kazdeho je to individualne, zavisi to od rychlosti hojenia. to iste plati aj pri nastupe do prace (a samozrejme od toho kolko dovolenky ti zamestnavatel dovoli vybrat). ja som po tejto druhej isla do roboty na druhy den po zlozeni dlahy. pri tej prvej OP som nastastie este nebola zamestnana.

ax ax

ATALIENKA: tak to je uuplne super cena.. šak ja si chcem dať tiež zbrusiť kosť a trošku zmenšiť špičku...a kolko dní si bola v nemocnici?? máš velké modriny a opuchy??

martanka

aj som si myslela, ze ta teplota nie je z toho...som chytila asi aj nejaku virozu do toho;-(. Spytam sa dnes dokyho...ze co vlastne ake lieky si mozem dat, kedze acylpyrin a ani paralen sa neodporuca kvoli krvacaniu.
Este sa chcem spytat, ze odkedy si myslis, ze by som mohla zacat cvicit? A ty si kedy isla do prace po operacii?

cheequiX

martanka: ked mi robili kost,tak sa mi mari, ze som mohla mat zvysenu teplotu. nebolo by to nic nezvycajne, lebo je to znacny zasah do organizmu. pri spicke som bola absolutne ok, uz na druhy den som vysavala cely byt. akurat som sa zadychala, lebo som mohla dychat iba ustami.

martanka

dakujem cheequiX si zlatucka...potom dam vediet, ze co a ako...este som sa chcela spytat, ci si nemala teplotu, lebo ja mam stale teplotu tak 37,3.