Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ax ax: v pondelok som prišla a v utorok som išla domov.. takže len jednu noc som tam bola. Modriny som nemala žiaden až dneska ráno som si zbadala že pod očami mam žlté :-O ale opuchnutá som bola hlavne oči trošku pod očami líca a horná pera no a jasne že nos. Ale opuch okolo očí mi zmizol len ma štve že mam líca opuchnuté a tvrdšie ale vlastne mam pocit strpnutia možno aj preto že mam vo vnútri nosa dlahu a asi mi to ťahá. Cítim napnutý nos. No a čo ty už si sa rozhodla?
martanka
ja som asi 2 mesiac po operacii, v poho, s malymi lokalnymi opuchmi nosteka, a je este stale citlivy...uz som zacala aj korculovat,sportovat, len si davam pozor aby nahodou som sa nebuchla niekde
martanka: s cvicenim zacni vtedy, ked budes citit, ze to zvladnes. asi som ti velmi nepomohla, ale je to svata pravda. sama zistis, kedy bude ten spravny cas. u kazdeho je to individualne, zavisi to od rychlosti hojenia. to iste plati aj pri nastupe do prace (a samozrejme od toho kolko dovolenky ti zamestnavatel dovoli vybrat). ja som po tejto druhej isla do roboty na druhy den po zlozeni dlahy. pri tej prvej OP som nastastie este nebola zamestnana.
martanka
kludne si daj iboprufen, mne ho davali v nemocnici na bolest
aj som si myslela, ze ta teplota nie je z toho...som chytila asi aj nejaku virozu do toho;-(. Spytam sa dnes dokyho...ze co vlastne ake lieky si mozem dat, kedze acylpyrin a ani paralen sa neodporuca kvoli krvacaniu.
Este sa chcem spytat, ze odkedy si myslis, ze by som mohla zacat cvicit? A ty si kedy isla do prace po operacii?