Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

zuzkabluzka

Monitaa
tak lepsie ked sa maly na tebe smeje ako keby zaplakal ked uvidi maminu...:)), a manzel sa nelaka?

Lucia
mna operoval primar Kostal

agon
nie

cheequiX

monitaa: dakujem za foto. uz teraz to vyzera dobre. mne vravis, ze mne ta opka ani nebola treba, ze aj pred tym to vyzeralo dobre. a ty uz aka si na tej jednej fotke cica:-))))

cheequiX

martanka: uz som to tu niekolkokrat pisala, ale teda dobre...tak este raz: ja som boa operovana 2x - najprv len tvrde casti a po roku a pol aj spicka. po 1. OP som mala vacsie opuchy a mierne podliatiny a dlahu mi dal dole po asi 10-14 dnoch (uz sa nepamatam). po 2. OP (25.3.08)neboli podliatiny ziadne, len mierny opuch, ktory este trosku stale mam. dlahu mi dal dole presne po 7 dnoch. v oboch pripadoch som mala aj tamponadu. prva OP bola v celkovej naroze, druha uz iba v lokalke. starostlivost po zlozenie dlahy nebola nejako zvlast vynimocna - iba pravidelne cistenie vnutra nosa repikovym odvarom (niekolkokrat denne)a ked sa mi chcelo, tak som si to obcas na noc prelepila tym "specialnym" leukoplastom. ak ti nieco napadne, kludne sa opytaj.

atalienka

lucia5, ahoj no dneska ma pustili domov, takže to mam za sebou. Robili ma v celkovej anestéze, takže pohoda o ničom neviem. Ak niečo sa chceš spýtať tak kludne ahojky

--alexis--

cheequiX: ahojky mohla by si aj mne poslat foto? ja totizto mam ten isty problem ako si mala ty...robili mi kost a teraz sa mi vidi spicka trochu dlha :( dakujem dilligaf@post.sk