Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

cheequiX

martanka: tak drzim palce, nech si spokojna s pohladom do zrkadla a dufam, ze ani nemusim pripominat, ze si prosim fotku:-))))

martanka

ja idem dnes o druhej na kontrolu, mali by mi dat dole uz aj dlahu...a vobec neviem ci mi budu vyberat stehy alebo mam vstrebatelne. aj sa tesim a aj sa bojim. dufam, ze to dobre dopadne,ked uz si to vsetko clovek vytrpi;-)

atalienka

cheequix: no nenašla:-O našťastie preto ma to nejako jedovalo, že tu nikto o tom nepísal a ja som mala pocity ako ..... a mam strpnuté líca aj nos ešte ani sa nemôžem smiať. Dúfam, že to prejde už čo najskôr. Je super inak že je vôbec takéto fórum aspon človek nemá nervičky že čo a ako:-O

cheequiX

martanka: pri prvej op som mala stehy, ktore bolo treba vybrat. doktor ma upozornil, ze to trocha pri vyberani zastipe a tak aj bolo, ale nie je to nic strasne a trva to len chvilocku(akurat mi trosku z toho zaslzili oci).pri tej druhej mi uz dal nejake vstrebatelne stichy a skutocne - vypadli samy. kolko som ich vsak mala, to naozaj neviem.
atalienka: no presne take pocity som mala aj ja, ale neboj, to bude ok. nasla si tu na fore, ze by sa niekto stazoval na to, ze by jeho nosne dierky ostali po operacii vacsie?:-))
jasidielko: myslim, ze viacero bab tu uz napisalo, ze su s vysledkom operacie spokojne a tiez to, kto ich operoval. skus si spatne precitat prispevky. ja som bola u Cervena v BB a mozem odporucat.

jasidielko

Caute, je tu niekto s vysledkom tak spokojny, ze by mi odporucal prave toho doktora, co ho operoval? Chcem si dat spravit kost. Nevie niekto, ktory doktor ma na to dobre odozvy?

atalienka

ax ax: mne brusil kosť a robil špičku a posuval prepážku. Vieš ty môžeš doniesť obrázok ale správny doktor ti povie či sa ti to tak dá alebo nie, on vie najlepšie či ti to pôjde k tvári, neviem jasne zober mu obrázok a po narkóze som sa prebrala to je v pohode, nevieš o ničom len sa zobudíš po všetkom...aspon mne to vyhovovalo, tu baby čo boli v lokálke aj obdivujem, lebo ak by som sa mala pozerať čo mi všetko robil tak neviem neviem. Platila som 17tisíc. myslím že to je dobrá cena. Ale poviem ti že vlastne výsledok ešte poriadne nevidím,tak nemôžem povedať či dobre alebo zle. Musíš sa rozhhodnúť sama, každá kočka čo sa na to dá istým spôsobom riskuje. Je to len na tebe budem držať palce

atalienka

cheequix: to som rada, lebo pozerám do zrkadla ako si vymienam gázu a kokso, aké velké dierky:-O, tak som ostala taká mimo a štípu ma stehy:-( ale neviem mne doktor poradil Sterimar spray do nosa, že to urýchluje hojenie a sú s nim dobré skusenosti, tak vyskúšaj aj ty, ja som vlastne 3 den po op. ale nemám vôbec modriny až na to že mam strpnutý nos a hej zdá sa mi väčší:-O ale si ma spon potešila, že to klesne lebo také dierky kokos to by som mohla aj jesť cez ne - žartujem

atalienka

lucia5- ahojky v pohode, riziká? Žiadne je to oki, tie kosti to ani nevieš, a bola som u Kováča.Je fajn, uvidím idem tam v pondelok na vybratie štichov. Riziko je asi to, že možno nebude to presne na chlp ako si predstavuješ, inak neviem....naozaj myslím že sa nemáš čoho báť.

keituskaaaa

PROSIM vas pozna tu niekto doktora Miroslava Glucka? Alebo Fabryho? Tento mesiac sa mam rozhodnut ku komu pojdem..chcem si dat spravit makke casti..Inak chcela som sa spytat,je mozne priestor medzi hrbolcekom a koncom nosika vyplnit?? Akoze myslim opacne nie lamat.Lebo moj by uz bol strasne maly kebyze mi odstrania hrbolcek :O( robi sa to? A neviete mi doporucit dobreho doktora na zapadnom SK? Prosiiim pekne Dakujem