Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

martanka

cheequiX - uz som zacala s tlakovou masazou podla tvojich instrukcii;-).
chcem sa este spytat, ci aj ty sim mala taku tu akoby prebytocnu kozu - mne zuzovali trochu spicku, tak ta koza je akoby uvolnena...
posles mi adresu - mozem ti poslat fotky, ako som to mala pred operaciou - take terajsie mam len v mobile, co som sa sama fotila s dlahou a bez a tak...stale to mam zakrite tak vlastne nic nevidno, len pohlad zdola

zuzkabluzka

lula777
ja ano, pretoze som vedela ze mi termin za tristvrte roka a bola som rozhodnuta, ale kludne mozes ist iba na bezplatnu konzultaciu bez dohodnutia datumu operacie

atalienka

lucia5: neviem, pokial si zdravá si myslím že narkoza nie je nebezpečná, vieš inak by som sa na to nedala anija. Mne vyhovovalo, že som sa zobudila a bolo hotovo. Pravdu robil ma hodinu a pol neviem si predstaviť, že by mi to robili v lokalke. Ale su tu kočky čo to zvládli, tak to musíš vedieť sama.

Didlina: Áno pred operáciou som sa ešte rozprávala s Kováčom ale povedala som mu žemu verím, žeto potrebujem spraviť normálne prirodzene a nie umelo, žiadne prasiatko alebo tak.Povedal že jasne prispôsobí to mojej tvári. Neviem zatial som spokojná zboku mi nos nejde dohora:-O,a na to že je 4 den dnes od operácii nemám vôbec modrinu, ale opuch nosa a líc to áno. Uvidím čo mi povie v pondelok mi dá dolu dlahu aj štichy tak potom môžem popísať viac. Ja len tolko že operácia v narkoze mne vyhovovala. A fotku potom môžem poslať ty ideš kolkeho mája?

cheequiX

martanka: tlakova sa vola preto, lebo si prstami pritlacas na nos - predovsetkym na tie opuchnute casti. ono je to tazko takto vysvetlovat, bolo by to treba vidiet. ale nie je to ziadna veda. jednoducho si napr. ukazovak poloz na nejaky bod na nose a na niekolko sekund pritlac (opakujem, ze spociatku jemnejsie). potom poloz prst na dalsi bod a takto pokracuj az kym nepremasirujes cely nostek. ja viem, ze teraz este nemas uplne dokonaly tvar nosa (co je po takom kratkom case od OP pochopitelne), ale budem rada, ak sa nejakou fotkou pochvalis.
zuzkabluzka: mne to trvalo take 2-3 mesiace. pamatam, ze prvy mesiac celkom kvalitne a potom to uz bolo lepsie.

lucia5

Ahoj Atelienka, a lamal ti aj kost? JA ta celkova narkoza nie je nebezpecna , lebo sa neviem rozhodnut ci mam ist na celkovu narkozu ku kovacovi( u neho som uz bola aj na konzultacii) alebo na lokalku k guba....

atalienka

martanka: mne robil aj vnutornu prepážku a teda mam vnútornu dlahu prišité nejaké folie:-(, a cítim to teraz tak preto mam taký divný pocit, že to nebude len tak...

gina: ja som cestovala skoro 2 hodiny

gina.b

aote babenky, mam na vas otazku. Ako daleko od bydliska ste šli na operaciu nošteka?? ja to mam až okolo 150 kmn, neni to moc??