Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

atalienka

lucia5: no mohla ale vlastne teraz ešte nemám po, lebo som prelepená ale uvidím v pondelok ak mi to dá dolu len nos je opuchnutý tak nemviem či to pomôže, ale pokúsim sa potom uvidím. Ty už vieš kedy a ku komu pôjdeš?

martanka

monitaa - ano, dali mi dole dlahu vcera, trochu som si to videla, mala som to cervene a opuchnute...a o pleti ani nehovorim, mam aj kvoli tomu zuzeniu trochu taku akoby uvolnenu kozu...skoro som plakala...potom mi to zase doky prelepil a mam prist buduci tyzden tak v utorok - stredu na prelepenie. hned ako som prisla domov som si robila masku na odkritu cast tvare, lebo pod tou dlahou to velmi nedychalo...

zuzkabluzka

no jasne ze svrbelo a cele mi to liezlo na nervy...ked mi to dali dole potom tak som sa umyvala s vatovymi tamponmi, lebo inak ked som si napr cistiaci gel davala a umyvala sa klasicky tak to bolelo. a kedy ti to uz daju dole,tusim v pondelok? cakam fotky :)

monitaa

no ved presne to a ked si predstavim že som si tyžden neumyvala tvar tak to je des.aj teba to svrbelo dufam, že sa mi tam nenastahovali nejake zvieratka alebo čo. fakt ma to desi taka hygiena tvare

zuzkabluzka

monitaa, ved neboj uz sa ti to krati...
ta plet potom, to bol des, lebo pod ty leukoplastom to vobec nedycha, davala som to potom do poriadku aj 3 tyzdne. najhorsie je ze sa tesis ako si strasne vycistis plet, lenze ani poriadne nemozes, lebo to mas cele citlive...

monitaa

martanka ty uz mas dole dlahu??? bože ja sa už toho chcem zbaviť tak ma to pod tym svrbi. aku mate pleť po zloženi tych leukoplastov? ja sa bojim že budem vyhadzana sak je to už tyzden zalepene . hroza pomyslieť.baby a nemajte strach z lokalky, lahnete ako u kozmeticky a už zbehne to... sem tam niečo ucitite ale vsetko ok

cheequiX

martanka: s tou kozou si to nejako neviem predstavit:-(((Kde sa ti to zda uvolnene? nie je to len tvoj pocit? to by ti musel velmi velmi zuzit, aby tam teoreticky mohlo byt nieco uvolnene, ale aj to sa mi zda nerealne.
moja adresa: cheequiX@azet.sk