Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ja idem vo stvrtok ku kovacovi na konzultaciu, tak som zvedava co mi povie...://
ax zatial mam dlahu ale potom poslem.
zuzi ja si myslim že moja pleť na tom nebude najlepsie lebo ma to svrbi aj pali, je to hrozne nehygienicke.
Moni
no jeden den naviac uz vydrzis no nie?
ja som po dlahe mala este tyzden leukoplast, a potom ako mi dali dole aj ten som mala taku hroznu plet ze som sa nefotila asi 3 tyzdne...a hlavne som si musela zvyknut sama na sebe, dnes mi to uz nerobi problem
ZUzi no po operacii vravel že vpondelok mi to da dole, ale ked som bola teraz na preväze tak povedal že mam prisť v utorok tak musim o den dlhsie... jasne potom poslem. ale to asi bude este opuchnute, alebo hned bolo vidno pekny tvar?
didlina: jasne, mna fotil tiež pred operáciou, v pondelok sa spýtam a dám vedieť. Oki?
didlina: no to ti neviem povedať, ale môžem sa spýtať lekára idem v pondelok a aj mna zaujíma čo so športom a okuliarmi a opalovaním, takže to zistím čo mi povie a dám ti vedieť.A to máš tiež za chvílku, o chvílu tu nebude žiadny čakateľ:-O. A ku komu ideš?