Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

monitaa

ax zatial mam dlahu ale potom poslem.
zuzi ja si myslim že moja pleť na tom nebude najlepsie lebo ma to svrbi aj pali, je to hrozne nehygienicke.

zuzkabluzka

Moni
no jeden den naviac uz vydrzis no nie?
ja som po dlahe mala este tyzden leukoplast, a potom ako mi dali dole aj ten som mala taku hroznu plet ze som sa nefotila asi 3 tyzdne...a hlavne som si musela zvyknut sama na sebe, dnes mi to uz nerobi problem

ax ax

ATALIENKA: tak ked ti dá dole dlahu tak mi pls posli foto... pred aj po.. určite to už bude vidno že jaký noštek más:))

monitaa

ZUzi no po operacii vravel že vpondelok mi to da dole, ale ked som bola teraz na preväze tak povedal že mam prisť v utorok tak musim o den dlhsie... jasne potom poslem. ale to asi bude este opuchnute, alebo hned bolo vidno pekny tvar?

didlina

atalienka: no tiez ku Kovacovi..preto ma aj ta fotecka tvoja zaujima. inak fotil ta pred operaciou? lebo mne povedal ze potom ked pridem si ma odfoti.. tak sa spytaj please na to co sa moze po opke a zverejni to:)))

atalienka

didlina: no to ti neviem povedať, ale môžem sa spýtať lekára idem v pondelok a aj mna zaujíma čo so športom a okuliarmi a opalovaním, takže to zistím čo mi povie a dám ti vedieť.A to máš tiež za chvílku, o chvílu tu nebude žiadny čakateľ:-O. A ku komu ideš?

didlina

atalienka:ja idem 12.5. uz sa tesim,ale aj dost bojim,kedze je to uz skoro cez leto,ze po akej dobe budem moct nosit okuliare,opalovat sa a sportovat..no ved uvidime..