Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahojte baby,
po kolkatich dnoch vas pustili z nemocnice?
preplati mi poistovna nieco z operacie ak mam problemy s dychanim???ak ano kolko??a viete mi poradit dobreho(odskusaneho)doktora z Ruzinovskej nemocnice???
no ja som vyražky nikdy nemala za rok možno tri styri, ani nevyzera že by som ich mala ale tie pory su hrozne roztiahnute ble
Caute baby, konecne sa mi sem podarilo dostat. Cez vikendy vobec nestiham.
Martanka: ja som na to prelepovanie nosa trocha kaslala pri oboch OP. Teraz si niekedy vecer nos prelepim, ale nie je to pravidelne. Ked mi robili kost, tak mi nos odpuchol tak o 2-3 mesiace, ale citlivy som ho mala dlhsie. Co sa tyka stavu mojej pokozky po zlozeni dlahy a vsetkych tych leukoplastov - HROZA. Ani za tej najprudsej puberty som tak nevyzerala. Trvalo mi asi 3 tyzdne, kam sa to ako-tak dalo do poriadku.
pomoooc dnes sa mi odlepilo trocha z leukoplastu som zhrozena, pokozka cervena, svrby, pory zvacsene, je to hroza a to som len videla cca 2 cm. najradsej by som si skrabala tvar v kuse jak to svrbi boze co tam mam dajake blsky
nie, nemal, opucha este stale, ale velmi to nevidno
ax ax: jasne, uvidím ako to bude vyzerať a dám ti vedieť.
rockier: uvidíš je zlatý