Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

iwusqa

halooo mohli by ste mi niekto prosiim vas napisat ako to cele prebieha a kolko budem musiet mat nos obviazany a atd...a kolko to vlastne stoji:?

cukricek

preplati mi poistovna nieco z operacie ak mam problemy s dychanim???ak ano kolko??a viete mi poradit dobreho(odskusaneho)doktora z Ruzinovskej nemocnice???

monitaa

no ja som vyražky nikdy nemala za rok možno tri styri, ani nevyzera že by som ich mala ale tie pory su hrozne roztiahnute ble

cheequiX

Caute baby, konecne sa mi sem podarilo dostat. Cez vikendy vobec nestiham.
Martanka: ja som na to prelepovanie nosa trocha kaslala pri oboch OP. Teraz si niekedy vecer nos prelepim, ale nie je to pravidelne. Ked mi robili kost, tak mi nos odpuchol tak o 2-3 mesiace, ale citlivy som ho mala dlhsie. Co sa tyka stavu mojej pokozky po zlozeni dlahy a vsetkych tych leukoplastov - HROZA. Ani za tej najprudsej puberty som tak nevyzerala. Trvalo mi asi 3 tyzdne, kam sa to ako-tak dalo do poriadku.

monitaa

pomoooc dnes sa mi odlepilo trocha z leukoplastu som zhrozena, pokozka cervena, svrby, pory zvacsene, je to hroza a to som len videla cca 2 cm. najradsej by som si skrabala tvar v kuse jak to svrbi boze co tam mam dajake blsky

martanka

zuzkabluzka, ked ti dali dole leukoplast tak si este mala opuch alebo tvoj nostek uz mal taky zelany tvar?pls neposlala by si mi foto pred a po?