Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

monitaa

no to mam teraz prelepene uplne tak nic nevidim ale ziaden extremny opuch necitim. asi preto že to mam dobre stlačene možno to opuchne jak mi to daju dole. zajtra mi to daju dole tak držte palce. martanka ty kedy ides na kontrolku nehovorili kedy ti daju dole

martanka

ah...cheequiX, citim sa strasne...hrozne sa bojim, ze takto to mi zostane...
baby, mali ste to aj vy take opuchnute po 11 dnoch? mne zuzoval len spicku a mam to strasne cudne
lucia5 operoval ma Fabry

lucia5

atelienka: ja asi pojdem k tomu kovacovi ale bojim sa.... a mohla by si mi poslat tie foto ked ti to dneska daju dole? a kolky den si po operacii?
martanka:kto ta operoval?

cheequiX

triska: ja mam dobru skusenost s Cervenom. Ten robi aj lokalku, ale zavisi to od typu zakroku. Kosti vacsinou v celkovej, spicka a makke casti v lokalke.

cheequiX

martanka: nestresuj, je to normalne, ved je to este len kratko:-))) bolo by divne, keby si ho mala hned krasny a bez opuchu. ver mi, kazdym dnom to bude lepsie.

martanka

sa mi uvolnil leukoplast na nose a videla som si nos...je to strasne...je mi uplne zle...mam ho uplne strasny...mam 11 dni po operacii a vyzera to naozaj strasne.je vacsi nez som ho mala