Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

atalienka

lucia 5: no včera bol týžden, ale poviem ti dobre to vyzerá. Ak ideš Kováčovi myslím že robíš správne, neviem je to môj názor, je milý, a zatial čo vidím je super, normálne prirodzený nos už aj dierky su rovnaké čo som stresovala trošku ešte minulý týždne po vybratí tamponády.:-O. Vieš ale mám na nose ešte prelepené leukoplasty tak to dosť skresluje podla toho ako sú ohnuté a mám ich mať do piatku. Potom môžem poslať foto.

ax ax: ahojky, mam ešte na nose leukoplasty a sú hnedé a na fotke by to dosť skreslovalo. V piatok si ich môžem dať dolu. Potom môžem poslať fotku. V máji ám ísť na kontrolu a vypýtam si jeho fotky čo fotil pred a možno ma odfotí už aj po. To bude ovela lepšie. čo ty na to? A ako si sa rozhodla?

cheequiX

martanka: tak ako pise zuzkabluzka, nemusis sa bat, ze ti to takto ostane. skutocne to nejaky cas trva, kym sa to da do poriadku. u mna sa to tentokrat hoji velmi rychlo, lebo ja som mala uz len maly zasah a aj to len na makkych castiach. viem, aj tebe nerobil kosti, ale mozno to bol rozsiahlejsi zakrok. nevies mi poslat aktualnu foto, hoci aj s tym leukoplastom, nech pozriem co za "hrozu" si to ty tam stale vidis?:-)))

monitaa

zuzi, maji, ja som to mala inak na recepcii som dostala antibiotika a pilulku na naladu, potom som sla do postele kde som sa vyzliekla rovno do ich kosielky,u potom mi sestrička napichla zilu a sla som na sal, vsetko si pamatam aj som si to uvedomovala ale nebolelo to po operacii som zisla zo stola a isla na izbu kde som lezala asi hodinku potom som sa obliekla a isla domov.

majka.

Si zlata takze sa vobec nemusim hambit. Uz som si myslela ze budem musiet odist po vlastnych z tej operacky v tej koseli.

zuzkabluzka

Majka
na operaciu ta vedu z tvojej izby, ides vo svojich veciach, v zupane, pyzame a tak, na predoperacnom sa vyzlecies/v zastene/ a dostanes ich kosielku, pod nu nic a lezis pod dekou a cakas na operaciu, potom ti pichnu naladovku a sup na operacku. po operacii ta supnu na postel taku pooperacnu a prikriju a s tym ta dovezu na izbu, kde ti pomozu obliect sa a sup do postielky. vsetci boli velmi mili a pozorni,starali sa fakt dobre.

majka.

zuzkabluzka ja mam take hlupe otazky ale som zvedava co ma caka ak pojdem v lokalke. Na tej operacke si mala na sebe nejaku ich kosielku vsak? A mohla si mat pod nou aspon nohavicky? Ja som strasne hambliva.Po operacii ta oni prelozili z operacneho stola na postel a odviezli na izbu, alebo si sa sama postavila obliekla pyzamo a odisla s niekym na izbu? Dali ti pred operaciou nejake ukludnujuce lieky? Aby si to vsetko tak nevnimala co s tebou robili? Tiez by som chcela ist ku Kostalovi. Daaaakujem ti zatial za odpovede.

zuza

pozor na MUDr. Jezovitovu a operacie nosa. Mily pristup, ale odborne je velmi slaba. Takisto je tam jedna sestricka, ktora je protivna. Doplatila som na operaciu u nej. Dokonca som bola taka hlupa, ze som sa nechala operovat dva krat.