Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
lucia 5: no včera bol týžden, ale poviem ti dobre to vyzerá. Ak ideš Kováčovi myslím že robíš správne, neviem je to môj názor, je milý, a zatial čo vidím je super, normálne prirodzený nos už aj dierky su rovnaké čo som stresovala trošku ešte minulý týždne po vybratí tamponády.:-O. Vieš ale mám na nose ešte prelepené leukoplasty tak to dosť skresluje podla toho ako sú ohnuté a mám ich mať do piatku. Potom môžem poslať foto.
ax ax: ahojky, mam ešte na nose leukoplasty a sú hnedé a na fotke by to dosť skreslovalo. V piatok si ich môžem dať dolu. Potom môžem poslať fotku. V máji ám ísť na kontrolu a vypýtam si jeho fotky čo fotil pred a možno ma odfotí už aj po. To bude ovela lepšie. čo ty na to? A ako si sa rozhodla?
martanka: tak ako pise zuzkabluzka, nemusis sa bat, ze ti to takto ostane. skutocne to nejaky cas trva, kym sa to da do poriadku. u mna sa to tentokrat hoji velmi rychlo, lebo ja som mala uz len maly zasah a aj to len na makkych castiach. viem, aj tebe nerobil kosti, ale mozno to bol rozsiahlejsi zakrok. nevies mi poslat aktualnu foto, hoci aj s tym leukoplastom, nech pozriem co za "hrozu" si to ty tam stale vidis?:-)))
a spodne pradlo som si mala nechať
zuzi, maji, ja som to mala inak na recepcii som dostala antibiotika a pilulku na naladu, potom som sla do postele kde som sa vyzliekla rovno do ich kosielky,u potom mi sestrička napichla zilu a sla som na sal, vsetko si pamatam aj som si to uvedomovala ale nebolelo to po operacii som zisla zo stola a isla na izbu kde som lezala asi hodinku potom som sa obliekla a isla domov.
Si zlata takze sa vobec nemusim hambit. Uz som si myslela ze budem musiet odist po vlastnych z tej operacky v tej koseli.
Majka
na operaciu ta vedu z tvojej izby, ides vo svojich veciach, v zupane, pyzame a tak, na predoperacnom sa vyzlecies/v zastene/ a dostanes ich kosielku, pod nu nic a lezis pod dekou a cakas na operaciu, potom ti pichnu naladovku a sup na operacku. po operacii ta supnu na postel taku pooperacnu a prikriju a s tym ta dovezu na izbu, kde ti pomozu obliect sa a sup do postielky. vsetci boli velmi mili a pozorni,starali sa fakt dobre.
zuzkabluzka ja mam take hlupe otazky ale som zvedava co ma caka ak pojdem v lokalke. Na tej operacke si mala na sebe nejaku ich kosielku vsak? A mohla si mat pod nou aspon nohavicky? Ja som strasne hambliva.Po operacii ta oni prelozili z operacneho stola na postel a odviezli na izbu, alebo si sa sama postavila obliekla pyzamo a odisla s niekym na izbu? Dali ti pred operaciou nejake ukludnujuce lieky? Aby si to vsetko tak nevnimala co s tebou robili? Tiez by som chcela ist ku Kostalovi. Daaaakujem ti zatial za odpovede.
martanka
lepim si to kazdu noc, doktor ma stale upozornuje ze je to dolezite lepit na noc...
pozor na MUDr. Jezovitovu a operacie nosa. Mily pristup, ale odborne je velmi slaba. Takisto je tam jedna sestricka, ktora je protivna. Doplatila som na operaciu u nej. Dokonca som bola taka hlupa, ze som sa nechala operovat dva krat.