Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahojte ja sa chystam objednat ku Kovacovi na konzultaciu no mam jeden problem. Na ktorom oddeleni ho najdem? On je v Rooseveltovej nemocnici alebo kde? Prosim poradte kde ho mam hladat
cheequiX - nemam este ziadnu fotku, snazim sa nepozerat velmi ani do zrkadla, nie to este fotit;-), ale uz je to dnes lepsie...tak mam mensi stres, vcera to bol des, ked som sa prvykrat uvidela a ten opuch...hroza. doktor povedal ze mam byt trpezliva, co prave nie je moja vlastnost, ale uz som kludnejsia a najhorsie je uz za mnou.
atalienka - povedal, ze nech spim na chrbte len, aspon este tyzden
cheequix: dakujem za radu, fakt človek ani nevie čo môže a čo poriadne nie. :-O
martanka: a na boku nemôžeš spať?
baby počujte mám otázku...v piatok si dám dolu leukoplasty mám 3 mesiace nenosiť okuliare, neplávať a na slnku byť len so šiltačkou. Ako ste tu písali pleť je taká no od leukoplastov a tak "krásna" ak si dám dole leukoplasty z nosa, nebude vadiť nejaký peeling, alebo čistenie normálne ako som bola zvyknutá? Viem že vytláčať nehrozí ale aké máte s tým skúsenosti? ďakujem
majka
jaj, jezis tak to urcite nie, budes uplne oblbnuta a hlavne ten spital je tak velky/ak som pochopila chces ist do ruzinovskej Kostalovi/ ze to by si vzivote nedosla a cestou zmrzla :)). Dovezu ta az na izbu a tam ti pomozu sa prezliect. a uz mas termin?