Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

noemi3

Ahojte ja sa chystam objednat ku Kovacovi na konzultaciu no mam jeden problem. Na ktorom oddeleni ho najdem? On je v Rooseveltovej nemocnici alebo kde? Prosim poradte kde ho mam hladat

martanka

cheequiX - nemam este ziadnu fotku, snazim sa nepozerat velmi ani do zrkadla, nie to este fotit;-), ale uz je to dnes lepsie...tak mam mensi stres, vcera to bol des, ked som sa prvykrat uvidela a ten opuch...hroza. doktor povedal ze mam byt trpezliva, co prave nie je moja vlastnost, ale uz som kludnejsia a najhorsie je uz za mnou.
atalienka - povedal, ze nech spim na chrbte len, aspon este tyzden

ax ax

ATALIENKA: juj to by bolo super.teším moc na tvoje foto. bo ja si cem dať tiež trošku zmenšiť špičku a zbrusiť kosť... noo ja určite chcem ísť ku kováčovi. aj ked sa trošku bojím. ale cem ísť tak po lete aj s kamarátom . xi..

atalienka

cheequix: dakujem za radu, fakt človek ani nevie čo môže a čo poriadne nie. :-O

martanka: a na boku nemôžeš spať?

martanka

ahojte,bola som dnes u dokyho a dal mi uz dole aj leukoplast...povedal, ze ten nos stale pracuje a je dost opuchnuty, takze sa nemam stresovat...a ze to bude sadat. mam si robit masaze a setrit si ho, spavat stale na chrbte a postupne si na seba zvykat...

cheequiX

atalienka: ja som tiez skusala peeling po tom, ako my dali dole dlahu, ale neodporucam. nos je este velmi citlivy na taketo nieco. maximalne tak bezne cistenie vatovym tamponom, ale aj to len jemne. sama budes citit, kedy si mozes dovolit aj peeling.

atalienka

baby počujte mám otázku...v piatok si dám dolu leukoplasty mám 3 mesiace nenosiť okuliare, neplávať a na slnku byť len so šiltačkou. Ako ste tu písali pleť je taká no od leukoplastov a tak "krásna" ak si dám dole leukoplasty z nosa, nebude vadiť nejaký peeling, alebo čistenie normálne ako som bola zvyknutá? Viem že vytláčať nehrozí ale aké máte s tým skúsenosti? ďakujem

jenny k

Ja som bol na plastike nosa v Nitre u primára Mládeka a vobec nie som spokojna!!! vyzeram horsie ak predtym a nepaci sa mi ani jeho pristup. je sice mily a pekny, ale to mi k spokojnosti nestaci. ak chces byt pekna, k nemu radsej nechod

zuzkabluzka

majka
jaj, jezis tak to urcite nie, budes uplne oblbnuta a hlavne ten spital je tak velky/ak som pochopila chces ist do ruzinovskej Kostalovi/ ze to by si vzivote nedosla a cestou zmrzla :)). Dovezu ta az na izbu a tam ti pomozu sa prezliect. a uz mas termin?