Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

rockier

ahoje baby, tak dnes som bola na konzultacii u kovaca,som dos neista co ist na tu operaciu, totiz mne sa moj nostek nepaci hlavne z profilu,tak poevdal ze mi ho zmensia , a ze daju blizsie k sebe kosti, a ze sa mi tym padom nadvihne spicka,,,,z tej spicky ma dost stres :))povedal ze iba o trochu,,,no aj tak sa toho bojim,ze mi bude viac vidno nosne dierky.....mate aj vy podobne skusenosti??

rockier

ahoje baby, tak dnes som bola na konzultacii u kovaca,som dos neista co ist na tu operaciu, totiz mne sa moj nostek nepaci hlavne z profilu,tak poevdal ze mi ho zmensia , a ze daju blizsie k sebe kosti, a ze sa mi tym padom nadvihne spicka,,,,z tej spicky mam dost stres :))povedal ze iba o trochu,,,no aj tak sa toho bojim,ze mi bude viac vidno nosne dierky.....mate aj vy podobne skusenosti??

triskaa

martanka....ahoj pocuj ja si dem dat to iste co robkali aj tebe...bola si v celkovej alebo lokelke??a kto ta robil??

monitaa

mam foto ale len v mobile, nejak ma nelaka sa fotiť heh, ale cez vikend odfotim či to ustupi alebo nie a možme pomeniť. idem s malym von, tak sa majte pa pa

lucia5

atelienka: no tak to by som uz s tou siltovkou nejako prezila... a este som sa chcela spytat ze tebe daval tie nejake papiere co trebalo vyplnit pred operaciu? lebo mne ich daval na konzultacii a neviem ci to mam ja vyplnit alebo ako...

martanka

ja som mala taky sirsi nos, dost vyrazny, tak som si hodala zuzit tak ku koncu a aj skratit trochu spicku.
nemas foto?