Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

atalienka

rockier: vieš mne robil vnútornú prepážku, zhora zbrusoval kosť a špičku. A bola som spokojná do dneska lebo to pekne leukoplasty držali a aj asi sťahovali. Dnes som si to mala dať dolu a nejakooo sa to zmenilo:-O, nie je to katastrofa, ale je to teraz spuchnuté

atalienka

baby dnes som si dala dole leukoplasty a zaradaujem sa momentálne medzi nespokojné - dúfam, že nie na dlho. leukoplasty to asi držali tak do tvaru ale teraz ako som ich odlepila sa mi splynul nos:-O a tá špička to je nádhera. No krása. Dúfam, že to nebude dlho odpúchať - dám si tiež ten gel aj na nos a uvidím. A mám hroznú tvár mastí sa mi a zároveň šupinatie. Som si dala krycí krém a len šupiny som mala.:-O Zmizne to rýchlo alebo čo.....:-O

atalienka

Laura S: ahojky ja vlatne som ti chcela aj podakovať, že si ma vtedy navnadila na Kováča - mala si pravdu, aj s ním aj so sestričkami. Počuj ja som dnes 10 den po opke dala som si dole leukoplasty cez ne to vyzeralo fajn, a teraz ešte je spuchnutá špička nevieš dokedy to bude? Hovoril že si mam davať 2 x denne studené obklady. Ty so potom čo robila? Dakujem

Laura S

rockier,

jasne foto ti poslem, napis mi tvoju e-mailovu adresu. No mam len foto pred a po druhej operacii, ale je tam vidiet rovny nos, ktory mi urobil doktor pri prvej operacii, ked mi odstranil hrbol.

rockier

laura s , nemohla by si mi prosim ta poslat fotky pred a po ak mas...ked mna stve hlavne ten hrbol dost...ale nechcela osm zmenit nos spredu, hlavne tu spicku si neviem predstavit o kolko as to zdvihne

Laura S

rockier

ak nie si pevne rozhodnuta, ze chces ist na operaciu, tak nechod. Hlavne si musis uvedomit, ze ziaden doktor nedokaze robit zazraky a nie vzdy sa da celkom presne splnit tvoja predstava o novom nose. Vsetko zavisi od tvojej povodnej stavby nosa a musis doktorovi presne povedat, aka je tvoja predstava, najlepsie je doniest so sebou nejaky obrazok, aby videl, co chces. Musis byt pripravena na vsetko, ja som si povedala, ze horsie to uz nemoze byt, sla som do toho a som spokojna.