Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

atalienka

tina: no mne robil vnútornú prepážku, aj mi ju musel posunúť, zbrusoval kosť a upravoval špičku, ale čo som bola s ďalšími tak im robili kompletku a tiež do 20.tisíc aj kosť všetko. Treba ísť k nemu a spýtať sa no a uvidíš.

tina

atalienka: si mala kompletku? tá cena je fakt dobrá, ale záleží aj od náročnosti, nie? mňa čaká celý nos, tak už trocha chápem prečo asi tak málo báb chodí G, asi cena...

atalienka

tina: aha no na konzultáciu vyše mesiaca ale hned som si dohodla aj termín operácie ak by som sa rozhodla. Lebo určite by mi ho nedal. tak som bola 13.3 na konzultácii čo som mu volala asi začiatkom februára a to mi dal termín na 14.4. Neviem ako chceš ty,musíš asi rátať s 2mesačným termínom od konzultácie. Ale ak máš naponáhlo určite by ťa niekam vsunul

atalienka

tina: tak u Kováča to bolo od 17 - 20 tisíc, tak si to rozmysli. To máš skoro raz tolko do kelu. Neviem keby neni Kováč tak na druhom mieste bol Guba ale s málo %. Pravdu ak by som nemala také super referencie na Kováča tak by som váhala a neviem či by som sa na to dala. Ja idem vždy zväčša len na istotu, tak neviem.

tina

atalienka: ako dlho si čakala na konzultáciu a operáciu? komu by si išla, keby nebol Kováč? aká bola cena? ja budem platiť cca 34...

atalienka

noemi: on je vlastne za sklennými dverami má čakáren to najdeš. Len sa musíš teda mala by si sa tel. objednať aby si vedela lebo má dosť ludí a pri ordinácii má aj vchod do operačky a celý den skoro operuje . Ale určite nebudeš lutovať. Boli sme tam 3 naraz a každý je spokojný.

atalienka

tina: je to na tebe ja mam do B.B. autom tak skoro 2 hodky. Ale ja to neriešim pokial som si vybrala tak tá vzdialenosť mi je jedno - len som chcela ísť odborníkovi. Ak keby bol v Košiciach tak idem tam. Musíš ale byť presvedčená komu chceš ísť. Ja som bola na 100% presvedčená na Kováča tak vzdialenosť je síce dosť ale ved je to raz za život tak nepôjdem hocikomu len aby som to mala bližšie:-O. A nelutujem to. Som spokojná a to som len 9 den po opke a vyzerám ako normálne. Totálne prirodzene rovnomerne a dobre.