Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

monitaa

martanka tak sme na tom asi podobne, mne sa to tiez zda ako pred operaciou. xi xi xi. stoji asi 150 sk a ci pomaha to neviem zatial to vyzera rovnako ale nic nerobi zazraky za jednu noc, tak idem mastit dalej. tebe robil velky zasah? ja som mala taku gulku spicku a len po stranach som chcela ubrať aby to bolo rovne nie okruhle.ale nie taky uzky zas ako ma rolins, normalny ako predtym len nie s tou gulou, tak som zvedava ako to dopadne.a ako inak baby?

martanka

cheequiX - no je to uz lepsie,ten opuch trochu klesol, ale spicka je este dost tvrda a opuchnuta, tak sa mi to zda tak ako predtym
monitaa - pomaha ta masticka?kolko stoji?je ju dostat bezne v lekarni?

monitaa

noo tak skusim aj tie obklady.
martanka ten gel mi poradila atalienka dirudoid forte. ja mam spicku tiez dost opuchnutu taku navretu a tvrdu a tiez aj tu cast nad rezom... uz by som chcela aby boli opuchy prec. ako dlho odpucha taka spicka? zuzka myslim pisala že po dvoch mesiacoch ma stale nejaky minimalny opuch ale ona ma cely nostek

martanka

monika pises o nejakom gelu na opuch, ako sa vola prosim?
mam 14 dni po operacii spicky a makkych casti, a este stale je ten opuch dost viditelny...

cheequiX

triska: prva op, pri ktorej mi robil kost (v celkovej) ma aj s jednou nocou na klinike vysla 17 000. Ja som vtedy spicku nechcela robit. A to bola blbost, lebo potom sa mi zacala zdat oproti zvysku nosa dlhsia. Preto ta druha operacia. Tam som platila 10 000+1000 noclah. Ja som este vystihla stare ceny. Teraz je to o 1000-2000 (co sa tyka nosa) drahsie. Inak Novamed ma cennik aj na nete.

atalienka

moonika: no mne hovoril ešte že si mám dávať 2 x denne po 10min. studené obklady. Môžeš skúsiť aj to

didlina

tina: ja idem ku kovacovi a budem platit 18000 vratane noclahu a vsetkeho.a to mi ide robit kost,spicku aj prepazku..

didlina

atalienka,zuzkabluzka: babenky nebojte,bola som len na RTG ana ostatne este len pojdem,ale uz som to zaplatila..no nevadi,uz som sa rozhodla,ze si kupim na leto sosovky s UV filtrom,lebo fakt nerada nosim siltovky,kupat sa budem..a stym opalovanim tiez nejako vybabrem:)) inak nemal by sa opalovat len nostek alebo cele telo?