Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ataalienka tak ja uz mastim s tym gelom čo si mi poradila, tak uvidim, viem že to do rana nezmyzne cely opuch len by som to chcela trosicku zmierniť a trocha urychliť. mate este niekto nejake skusenosti ako si urychliť ustup opuchov okrem tej masaze a toho geliku? fúha tak pozeram že zas plno čakateliek
atalienka: ďík za cenné informácie, reálne budem uvažovať nad zmenou, ale ešte nie som rozhodnutá na 100%, je to fakt ťažké, už mávam aj nočné mory ako utekám zo sálu, no hrúza, veď dám vedieť
atalienka: tak na to sa teším aj ja, nový účes.. proste zmena, už sa nebude všetko odvíjať iba od nosa, ako ho najlepšie zamaskovať, ja mám vraj hruškovitý nos, rozštiepený a ja neviem čo ešte
ahojte ...babi je podla vas skoro na opku v 18???
tina-ďakujem, vieš je to taký dobrý pocit, lebo čo ti na tvári vadilo je ok. a ani som si nemusela zvykať proste je to dobré a to ja som mala na konci nos skoro ako uhorku:-O a videla som si na špičku teraz si nevidím na zvýšenú špičku:-O konečne - je super že to robia - hrozne sa zdvihne sebavedomie, a môžem nosiť čelenky konečne:-O
ja neviem - ved to je super ja by som 34 nedala - to úprimne. Treba vyskúšať, objednaj sa mu na konzultáciu ak chceš a uvidíš sama. Keby som mala za sebou 3 opky a vždy u iného tak by som to vedela porovnať, ale takto to je ťažko radiť. Len s vlastnej skúsenosti ja sama zatial nebanujem a išla by som zase len k nemu. Ale to som ja. Určite sa tu dočítaš aj o iných lekároch, s ktorými sú kočky spokojné. Vieš ja som potrebovala odborníka na nos kvôli dýchaniu tak preto aj on lebo robí len nosy.
atalienka: inak moc ti prajem tvoj nový nosík, som vždy rada, keď čítam, že je nejaká baba spokojná
atalienka: poviem ti, že si ma vážne navnadila, budem o tom uvažovať, ako to, že je taký lacný?
tina: vieš možno aj preto že Kováč robí len nosy a nič viacej. Čiže robí od úrazov, cez rekonštrukcie a estetiku. Ale Guba je estetický čiže robí aj prsia aj všetko nie? Takže aj to môže byť dôvod prečo má plno.
atalienka: ja čakám niečo cez 3 mesiace /teda od konzultácie po opku/ som nevedela, že tam je to rýchlejšie