Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

tina

ahoj Laura, ja som objednaná síce Gubovi, ale ešte váham, pokiaľ ti to nebude vadiť, pošli foto aj mne kacah@centrum.sk , čo ti vlastne robil a koľko si platila? Dík

Laura S

atalienka

aj ja som sa zdala sama sebe taka divna, dokonca som mala nejaky cas pocit, ze pred operaciou som bola krajsia. Ale to sa casom zmeni:o)Nielen nos, ale aj tvar hlavne v okoli oci a nosa mi trosku puchla, mozno aj preto som sa citila, ze vyzeram hrozne divne.
Ja mam 9 mesiacov po operacii a nos mam uz uplne v pohode. Uz nevyzera divne a aj moja tvar je znovu pekna.
Som velmi spokojna.
Uvidis, o mesiac-dva uz budes mat na vsetko iny pohlad a aj ty budes spokojna:o)

atalienka

ax ax: vieš teraz práve neni najkrajší:-( ved tu o tom píšem. Tak neviem ale ak by ta to neponáhlalo tak toho 13 mám ísť k doktorovi a tam by som vypýtala fotku pred a ak mi spraví aj po

atalienka

Laura S: jasne, vykonám. Vidím že radosť má každý na chvílku pokial to neopuchne:-O a hej ale mne celá tvár je škaredá, ale ja to nejako napravím, a nos je citlivý tam moc nechcem babrať ale určite ho niečom namažem:-O, a ty si už uplne spokojná? Už je všetko na svojom mieste? Myslím nos

Laura S

atalienka

musis byt trpezliva!!! nos po operacii nie je hned krasny. Ja som takmer odpadla od radosti, ked som si dala dolu leukoplasty po operacii, nos bol nadherny, ale o par minut mi napuchol. Ale z toho si nic nerob, to je normalne a prejde to! Nos potrebuje cas, aby sa zahojil:o) A to, ze sa ti supinatie nos je tiez normalne, ved bol niekolko dni pod leukoplastmy! Urob si opatrne peeling a kremuj si ho, pokozka sa ti rychlo napravi:o)

atalienka

Laura S: hej jasne ved to bolo fajn, len teraz vieš je to také smiešne, taký neforemný nos. No divne to vyzerá. A to som ešte ráno že jaký super :-(. Preto som chcela vedieť že kedy to odpuchne, lebo teraz to je taká gula:-O

Laura S

atalienka

so velmi rada, ze si spokojna:o) ja viem, po odlepeni leukoplastov som aj ja mala napuchnutu spicku nosa, hlavne rano, ked som sa zobudila, som mala nos poriadne napuchnuty a v priebehu dna to bolo lepsie a vecer som nemala takmer ziaden opuch.Uz sa velmi nepamatam, ale myslim, ze to trvalo asi mesiac, kym mi nos prestal puchnut. Neboj, to prejde :o)Ja som si nedavala studene obklady ani nic ine, ono to proste zmizlo same. Opuch dost ovplyvnuje aj pocasie, ked je vonku teplo a svieti slnko, opuch je vacsi. Ten leukoplast sa po operacii nechava cca 7- 10 dni hlavne kvoli opuchu.