Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj Laura, ja som objednaná síce Gubovi, ale ešte váham, pokiaľ ti to nebude vadiť, pošli foto aj mne kacah@centrum.sk , čo ti vlastne robil a koľko si platila? Dík
atalienka
aj ja som sa zdala sama sebe taka divna, dokonca som mala nejaky cas pocit, ze pred operaciou som bola krajsia. Ale to sa casom zmeni:o)Nielen nos, ale aj tvar hlavne v okoli oci a nosa mi trosku puchla, mozno aj preto som sa citila, ze vyzeram hrozne divne.
Ja mam 9 mesiacov po operacii a nos mam uz uplne v pohode. Uz nevyzera divne a aj moja tvar je znovu pekna.
Som velmi spokojna.
Uvidis, o mesiac-dva uz budes mat na vsetko iny pohlad a aj ty budes spokojna:o)
ax ax: vieš teraz práve neni najkrajší:-( ved tu o tom píšem. Tak neviem ale ak by ta to neponáhlalo tak toho 13 mám ísť k doktorovi a tam by som vypýtala fotku pred a ak mi spraví aj po
rockier
foto ti poslem zajtra, nejak mi mrzne azet :o)
Laura S: jasne, vykonám. Vidím že radosť má každý na chvílku pokial to neopuchne:-O a hej ale mne celá tvár je škaredá, ale ja to nejako napravím, a nos je citlivý tam moc nechcem babrať ale určite ho niečom namažem:-O, a ty si už uplne spokojná? Už je všetko na svojom mieste? Myslím nos
atalienka
musis byt trpezliva!!! nos po operacii nie je hned krasny. Ja som takmer odpadla od radosti, ked som si dala dolu leukoplasty po operacii, nos bol nadherny, ale o par minut mi napuchol. Ale z toho si nic nerob, to je normalne a prejde to! Nos potrebuje cas, aby sa zahojil:o) A to, ze sa ti supinatie nos je tiez normalne, ved bol niekolko dni pod leukoplastmy! Urob si opatrne peeling a kremuj si ho, pokozka sa ti rychlo napravi:o)
Laura S: hej jasne ved to bolo fajn, len teraz vieš je to také smiešne, taký neforemný nos. No divne to vyzerá. A to som ešte ráno že jaký super :-(. Preto som chcela vedieť že kedy to odpuchne, lebo teraz to je taká gula:-O
rockier a u Kováča inak som spokojná len nech to odpuchne
atalienka
so velmi rada, ze si spokojna:o) ja viem, po odlepeni leukoplastov som aj ja mala napuchnutu spicku nosa, hlavne rano, ked som sa zobudila, som mala nos poriadne napuchnuty a v priebehu dna to bolo lepsie a vecer som nemala takmer ziaden opuch.Uz sa velmi nepamatam, ale myslim, ze to trvalo asi mesiac, kym mi nos prestal puchnut. Neboj, to prejde :o)Ja som si nedavala studene obklady ani nic ine, ono to proste zmizlo same. Opuch dost ovplyvnuje aj pocasie, ked je vonku teplo a svieti slnko, opuch je vacsi. Ten leukoplast sa po operacii nechava cca 7- 10 dni hlavne kvoli opuchu.