Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

dajkaa

rockier...no sak to:D:D:Dhaha ale ja som pocula ze to aj tam robia lebo ja som z prievidze a to budem behat jak taka koza hore dole..

rockier

dajkaa: predoperacne si musis adt sparvit u svojej praktickej, ...ja by som bola rasdej ekby tam no ale co uz,,,hadam to dako moja Mudr. prezije ekd jej to poviem :)))

rockier

oki dik baby za odpovede, :)) som rada ze niesom v tom sama tak povediac :))), ako to tu citam tak na to doliecenie treba cca 2 mesiace??:)..no mam na to cele prazdniny ..a inak atalienka , ty si chcela zmenit aj spicku, alebo ti on sam povedal ze sa potom trsoka zdihne, lebo ja chcem iba ten hrbol het a spredu nechcem spicku menit.....mam z toho dost nervy ...:-//..inak sa vsetci "pooperacni" drzte...;-))...

Laura S

atalienka

aj ja som sa zdala sama sebe taka divna, dokonca som mala nejaky cas pocit, ze pred operaciou som bola krajsia. Ale to sa casom zmeni:o)Nielen nos, ale aj tvar hlavne v okoli oci a nosa mi trosku puchla, mozno aj preto som sa citila, ze vyzeram hrozne divne.
Ja mam 9 mesiacov po operacii a nos mam uz uplne v pohode. Uz nevyzera divne a aj moja tvar je znovu pekna.
Som velmi spokojna.
Uvidis, o mesiac-dva uz budes mat na vsetko iny pohlad a aj ty budes spokojna:o)

ax ax

ATALIENKA: to nevadí.. pošli aj tak... určite tam vidno už zmenu.. dík moc.. a neboj to sa spraví.. a potom budeš mooc šťatná...