Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahojte tak som si par prispevkov precitala...ja mam 3. den po op a vobec ma to nebolelo! je pravda ze som si to davala naraz aj s prsiami a tie teda bolia ale nos je super...mam sice opuchnuete medzi ocami a tiez sa mi zacali robit monokle ;) len ma prekvapuju vase dotazy lebo ja to mam iba prelepene a mam si to cistit iba peroxidom vodika a ocnymi kvapkami...tak som teraz dost zmatena...date mi niekto vediet prosim?
no tak mne povedal ze tycinkami si tam mam davat repikovy odvar a potom ocnu mast, mne to bude prelepovat vsobotu, ja dlahu nemam, robili mi makke casti a len trochu obrusoval kost pri koreni nosa, ale mam to dost opuchnute aj okolo oci, takze urcite budem potrebovat nieco proti opuchom, a tebakto operoval?
a mas aj ty taky pocit, ze sa ti chce kýchnut? lebo ja radsej ani nerozpravam, mam taku utkvelu predstavu, ze sa mi to nejako posunie:)a ked sa moc hybem, tak mi to trochu krvaca
tak ja som bola tiezv bb, len na plastickej chirurgii, ty na orl, vsak?
a bola si v celkovej ci lokalnej anesteze?
no tak mne povedal ze tycinkami si tam mam davat repikovy odvar a potom ocnu mast, mne to bude prelepovat vsobotu, ja dlahu nemam, robili mi makke casti a len trochu obrusoval kost pri koreni nosa, ale mam to dost opuchnute aj okolo oci, takze urcite budem potrebovat nieco proti opuchom, a tebakto operoval?
no robil mi to lehocky, povedal, zebyto malo byt ok...v sobotu idem na kontrolu, asi mi to aj znovu prelepi, a nevraveli ti nieco o liekoch, resp. geloch, kremoch na odpuchnutie