Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
a u koho si bola?...ako ja si myslim ze clovek po tej operacii musi mat troska sirsi nos ..no dierky ale to sa da doporiadku
caute babenky, dnes mi dali dole dlahu..no mam to zaujimavo rozcapnute a napuxnute, ale z profilu to vyzera celkom dobre:D no ale plet mam mastnu hrozne a velmi ma ten nos na dotyk boli.. za dva tyzdne idem na skusky, a myslela som ze to uz bude ako tak dobre vyzerat,ale ako tak citam prispevky od atalienky a zuzkybluzky mam z toho dost depku.hmmm
aj ja idem ku kovacovi, lucia5 co si ides dat operovat?mne sa moj nos nepaci z profilu mam ako to on anzavla tayk trsoka indiansky profil :D ..povedal mi ze sa mi skrati nos trsoka a mierne zdvihne spicka ,,,,,este stale mam z toho dilemu riadnu
AHOJ ATELIENKA, PROSIM TA NEMOHLA BY SI MI POSLAT FOTO PRED A PO? JA MAM IST KU KOVACOVI TIEZ NA OPERACIU A CHCELA BY SOM VIDIET AKO TI TO DOPADLO.
ahojky...mate niekto skusenosti s plastikou od krcneho lekara?
ahoj mendy
no naladovku mi pichli na predoperacke ale nejak som ju necitila, pamatam si vsetko...ono je to skor take aby si sa nebala, ale pocas opky sa s lekarom normalne rozpravas...
tvar ti potru takym benzinom dezinfekcnym, a na ocka ti daju take mokre vaticky. neboj, to zvladnes!!!
mendy
mne robili v lokalke ocne viecka a vobec nic si nepamatam. Iba to, ako mi pichali injekcie do oka a viac uz nic.
ahoj zuzkabluzka som rada, ze este chodis na tuto stranku. Chcem sa ta opytat, ja idem na operaciu v lokalke a strasne sa bojim, aky si mala pocit z tej naladovky co ti pichli, asi si to vsetko tak nevnimala vsak? Co ak to nebude ucinkovat. A aj ti s niecim natreli tvár s nejakou dezinfekciou? Prosim napis mi tvoje pocity. Ja chcem ist ku Kostalovi, ale este nemam termin.
atanielka no presne, mna to uz tiez prestava bavit...inac nezabudni povedat zubarovi ze ti robili nos, mne nechcela po opke robit zubarka nic!