Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Caute, baby.
Precitala som vsetky vase prispevky najmenej 4-krat. Neskutocne vam zavidim. Mam hnusny velky nos, trapim sa tym od 13 rokov. Teraz, ked uz nasi pochopili, ze to s plastikou myslim vazne a ja tam bezpodmienecne MUSIM ist najneskor toto leto (inac odmietam ist na promocie, kde sa na vas vsetci pozeraju a fotka z profilu vam ma pripominat stastny den), mi v tom stale brani jeden vazny problem. Preto vas prosim o radu, ak mate podobne skusenosti, ako ste to riesili vy. Mam totiz 8-rocny vztah a moj priatel o plastike nechce ani pocut. Vyhraza sa rozchodom, ak to spravim. Ja to vsak spravim, len neviem, ako mu to co najcitlivejsie povedat. Chcem ist k MUDr. Kovacovi do BB. Dakujem za radu.
flo rida
tel. na Kováča 048 413 2905
babi prosim kontakt n akovaca
Ahojte,
uvazujem nad dalsou plastickou operaciou nosa.Pred 3-4 rokmi som absolvovala rhinoplastiku, lenze vtedy mi zbrusovali chrupavku a teraz sa mi zda, ze by som potrebovala upravit spicku a trosinku aj zuzit a aj skratit(nakolko zbrusenim chrupavky sa mi zda, ze sa mi predlzil)Potrebujem poradit a potrebujem naozaj dobreho plastickeho chirurga....dakujem tbambula
diana: no vraj vela vitaminu c a ananas su dobre na opuchy...som pocula...no ja som si davala iba hrbol odstranit..takze spicka sa mi zda rovnaka..fialkove mam iba kutiky oci a sa mi zda ze to zacina odpuchat...
didlina: odvazna? ani by som nepovedala :) skor si clovek nevie predstavit tu bolest..ale dr. povedala ze nos neboli tak som do toho sla...no a nastastie mala pravdu :)) a tiez som vyuzila byt v plnej narkoze
ale moni, musis byt trpezliva, lepis si ho?
ja trpim jak pes, vcera mi zubar vyse hodiny sa snazil vytrhnut zub/povodne to mali robit na chirurgii, ale maju dovcu, uzas,tak sa nato podujal zubar/ aj ho vytrhol, obaja sme boli zakrvaveni po kolena...a ja mu vravim, ze kokso, kompletka nosa v lokalke bola oproti tomuto NIC...
* tendenciu
Čaute kočky, tak ja sa hlasim že moj nos ma zatial stale uspesne rozmery znižujucu tendndiu. teda mal až do včera. večer to bol maly pekny nos a dnes rano velky opuchnuty zemiak, zatial to tak aj ostalo.hm
no ved mne tiez zatial povedal iba o repikovom odvare a ocnej masti, kvapkach,ja by som len z vlastnej iniciativy chcela nieco na opuchy. ja mam tiez 3. den po operacii a pod ocami to mam uz take do zlta...a ako vyzera tvoj nos? lebo mne sa zda taky dost vydvihnuty dohora...dufam, ze po odpuchnuti to klesne