Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
caute baby mam triotazocky,,,a velmi ma potesite ked mi odpoviete:))1:caka sa dlho na termin operacie??? 2.po akom case po operacii sa mozem opalovat?? 3.operuje sa aj v lete??vopred dakujem:)
rockier....ahoj kto ta bude operovat??
sendyb : ja som este nebola na operacii,,, az nieedy koncom juna mozem dat foto
cheequiX
ved babske jazdy su najlepsie, no nie? a s novymi nosmi budeme hviezdy plazi :))
ja uz som sa tento tyzden opalovala, a nostek nespuchol, iba sa opalil
Monitaa, Zuzkabluzka, Martanka: caute babulky. Ozyvam sa az teraz, lebo v piatok som mala dovcu a cez vikend plno roboty, tak som nejako nestihala net. Moni, vyzera to velmi, velmi dobre - uz aka si kocica (ved aj si bola:-))). Ale neviem, ako je to s Martankou. Ak uz mas nejake foto, podel sa aj s nami "absolventkami". Zuzi, tu dovcu ti v dobrom zavidim. Ja sa chystam v juli, aj ked len do Bulharska - tiez babska jizda. Ale trochu sa nam to zamotalo - jedna z partie minuly tyzden zistila, ze caka babenko:-)))Tak teraz neviem, ci sa nieco zrealizuje.
Pre rockier a Atalienku - prosím môžeme mi poslať foto. Tá vďaka sa nedá opísať. Takže ďakujem, môj nos ma veľmi, veľmi trápi. Chcem ísť ku Kováčovi, alebo Gubovi. Prosím poraďte.
Káťa. Môj mail sendyBarett@zoznam.sk
babi robi kovac aj na konci juna???
baby a kolko mate po operacii ked vam to este opucha?
moni
ideme na cyprus, babska jazda, juj tesim sa...chodte cim skor, grecko je v juni najhorucejsie...
karin
to je fakt divne, ja som mala od zaciatku kontroly pravidelne, teraz raz za mesiac, potom to bude raz za pol roka ako spominal doktor.