Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
martanka ja mam kožu ok, bala som sa čo pod tou sadrou budem mať lebo to hrozne svrbelo ale akurat mi to sčervenelo jak sa to davalo dole a chvilku boli aj rozsirene pory ale jak som sa doma umyla tak sa to hned stiahlo a inak nemam nič ani od leukoplastov, takže ok, ja mam tiež väčši opuch na lavej strane.
aj vy ste mali potom ako vam dali dole dlahu same cierne bodky na nose?
Atelienka: ahoj ako s nostekom, uz si si ho videla?
monitaa - presne ako hovoris, raz mam miesto nosa zemiak,potom zase je opuchnuty z prava, potom z lava, celkove mam vacsin opuch na lavej strane a zo spodu si to necitim. Ja si to vobec nelepim, tak rano to mam dost opuchnute a sa to zvykne vylepsit na vecer.
Ty ked si to stale lepis, nemas na nose z toho akne? ja som bola celkom rada, ze mi to uz zlepili, prave kvoli tomu...trvalo mi 2 tyzdne kym som si dala kozu na nose doporiadku.
martanka sak ja tiež kedy ako niekedy je to super a niekedy fakt jak zemiak hocijak to opuchne bud jedna abo druha strana. odspodu to mam stale tvrde a necitlive neviete niekto kedy to povoli?? inak mi pomaha aj ta tlakova masaž aj tie leukoplasty ked rano zlepim a urobim este taku jemnu masaz tak to vyzera pekne
karin a u koho si bola, mna robili tiež v kosiciach a som spokojna s vysledkom aj s pristupom lekarov a idem aj na kontrolu. ak nechces menovať na fore daj na dykobraz888@azet.sk
Caute ja som bola pred rokom a pol na operacii v Kosiciach na jednej nemenovanej klinike a doktor mi vobec nekazal si prelepovat nos na noc.Zuzka tu spomínala, že jej lekar vravel ake je to dôlezite. Dokonca od operacie ako mi dal dolu dlahu nebola ani ziadna kontrola. Nemyslite, ze by mal doktor vidiet ako vyzerá nos po odpuchnutí? Slak ma trafí este ze to dobre dopadlo, lebo ak by nie tak neviem ako by sa ten lekar zachoval kebyze mu neskor poviem ze chcem nieco opravit. Myslim, ze asi by sa uz nechoval tak milo pretoze vtedy islo o peniaze a teraz by to musel robit zadarmo. Co vy na to?
monitaa,kto ta operoval?
jeee zuzi a kam ides, my ideme tiež len musime čakať kedy drahy spravi skusky aby sme to potom nemuseli odvolavať keby to nahodou nevyslo na prvy krat. tak zatial nemame termin, ale chcela by som isť čim skor aby to este nebolo v strede sezony, nech neni malemu moc horuco. a chystame sa do grecka