Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

didlina

diana: a kto ta robil?? no ja tiez vyzeram jak prasatko:D no to dufam ze sa to zmeni..ale podla toho co tu pisali ostatne baby tie dierky sa zmensia aj cele to odpuxne, len to xce cas

diana

ahoj,
tak aj ja som uz po...robili mi to 12.5. a dnes ma pustili domov. mam to opuchnute a momentalne,ked tak nato kukam, vyzeram ako prasa...to sa zmeni vsak? lebo som z toho dost nervozna, mam dost velke nosne dierky...napiste prosim nieco z vasich skusenosti, a co je najlepsie na opuchy, lebo mne doktor zatial nic k tomu nepovedal, dakujem...

broodwarluky

Ahoj chcem si dat urobit plastiku nosa,ale neviem kde..?poradi mi niekto?na nete som toho nasiel vela,a to moj vyber este viac komplikuje...vdaka broodwar@centrum.sk

didlina

caute babule..no uz som po..zijem,takze to je prvy uspech:D boli ma to dost, mam monokle,nemozem dyxat,takze luxus nahovado:D ale dufam ze pan doktor mal dobry den a vsetko sa mu podarilo..inak nemam tamponadu ale nejaky gel, ktory mam vysmrkat.nemate s tym niektora skusenosti? bojim sa ze to bude boliet a pusti sa mi krv ked zacnem smrkat.

zuzkabluzka

Dada, v ruzinoskej to robia ako pourazove stavy a doplacas cca 12 za kompletku, menej za makke casti. cakacia doba je cca 6-9 mesiacov.

cheequiX

cukricek: 1. cakacia doba je u kazdeho lekara ina. niekde treba cakat 2-3 mesiace, niekde dva tyzden a niekde iba par dni. ja som cakala cca mesiac a pol.
2. opalovat by si sa mohla tak asi mesiac po op, ale zalezi to skor od typu tvojej pokozky a ani nie tak od operacie samotnej.
3. a ci operuju v lete? aj to uz tu niektora spominala. operuju aj nie - ako ktory doktor. ja by som ti vsak odporucala pockat radsej na chladnejsie obdobie. predstav si, ake "pohodlne" to musi byt s tamponadou v nose pri 40 stupnoch:-(((

dada

Ajojte baby...
Mohly by ste mi poradit nejakého dobrého Dr. na plastiku nosa? ked mate aj fotky mi pomožu po operácii alebo pred a po.. dakujem..A da sa to aj cez poistovnu ked som mala pred rokmi zlomený nos?
daniela119@centrum.sk