Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ahoj,
tak aj ja som uz po...robili mi to 12.5. a dnes ma pustili domov. mam to opuchnute a momentalne,ked tak nato kukam, vyzeram ako prasa...to sa zmeni vsak? lebo som z toho dost nervozna, mam dost velke nosne dierky...napiste prosim nieco z vasich skusenosti, a co je najlepsie na opuchy, lebo mne doktor zatial nic k tomu nepovedal, dakujem...
cheequiX.no je to dost,,som objednana u docenta dolezala na antolskej:
caute babule..no uz som po..zijem,takze to je prvy uspech:D boli ma to dost, mam monokle,nemozem dyxat,takze luxus nahovado:D ale dufam ze pan doktor mal dobry den a vsetko sa mu podarilo..inak nemam tamponadu ale nejaky gel, ktory mam vysmrkat.nemate s tym niektora skusenosti? bojim sa ze to bude boliet a pusti sa mi krv ked zacnem smrkat.
cheequiX. dakujem ti moc,,no ehm,,dnes som bola na konzultacii a mam termin az na november:((((((((
Dada, v ruzinoskej to robia ako pourazove stavy a doplacas cca 12 za kompletku, menej za makke casti. cakacia doba je cca 6-9 mesiacov.
cukricek: 1. cakacia doba je u kazdeho lekara ina. niekde treba cakat 2-3 mesiace, niekde dva tyzden a niekde iba par dni. ja som cakala cca mesiac a pol.
2. opalovat by si sa mohla tak asi mesiac po op, ale zalezi to skor od typu tvojej pokozky a ani nie tak od operacie samotnej.
3. a ci operuju v lete? aj to uz tu niektora spominala. operuju aj nie - ako ktory doktor. ja by som ti vsak odporucala pockat radsej na chladnejsie obdobie. predstav si, ake "pohodlne" to musi byt s tamponadou v nose pri 40 stupnoch:-(((
Ajojte baby...
Mohly by ste mi poradit nejakého dobrého Dr. na plastiku nosa? ked mate aj fotky mi pomožu po operácii alebo pred a po.. dakujem..A da sa to aj cez poistovnu ked som mala pred rokmi zlomený nos?
daniela119@centrum.sk